Fluiera pentru ca se depune condens, peste noapte, pe curea, iar dimineata patineaza putin in primele 20-30 secunde. E normala treaba. Rola intinzatoare o schimbi daca face urat sau daca are joc.
Schimbare Curea Accesorii !!!
Collapse
X
-
Ba da. Scrie in carnetul de intretinere. Insa eu am schimbat cureaua la 60000 si galetul la 12000, adica am tinut un galet la 2 curele. In carte scrie ca se schimba kit-ul la 60000 sau ori de cate ori dai cureaua jos. Asta când aveam 1.4. Acum am logan 2 si, si la acesta scartaie putin cureaua dimineata.sigpic
Comment
-
la mine a schimbat tata distributia acu 5 000 km si nu a stiut ca se schimba si cea de accesorii, insa cureaua e pe gata si sunt in dubii daca sa schim si galetu sau nu....merci de raspuns" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
km am 80 000, si n-am schimbat niciodata...de bani e grue, ca am bagat deja 10 mil cu distributie, pivot, bucse etc.. dar dupa sfatul lui mihai o sa vad care`i treaba cu intinzatorul cand dau jos cureaua..." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postla un logan laureat(ac+servo) , km 80 000 , an 2006 , cureaua/rola incepe sa fluiere dimineata cand e f frig. cureaua trebuie schimbata neaparat ca prezinta niste crapaturi, dar intrebarea e intinzatoarele cand se schimba?sau galetu cu totul? e posibil ca ala sa scartaie ?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostCureaua nu trebuie sa fluiere, indiferent de vremea de afara.
Sunt curios cat ar fi rolele, fara galet.
Originally posted by Tudor View Postla mine a schimbat tata distributia acu 5 000 km si nu a stiut ca se schimba si cea de accesorii, insa cureaua e pe gata si sunt in dubii daca sa schim si galetu sau nu....merci de raspunssigpic
Comment
-
stiu ca trebuie data jos cureaua, a schimbat intr`un service destul de mare, nu reprezentanta. de ce nu a schimbat nu stiu, el n-a stiut si probabil ca pe aia ii doare la basca. la mine scartaie tare, daca o tin accelerata nu mai zice nimic .." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Asa este.Din cauza umiditatii fasaie cureaua de agregate.La mercedes are aceeasi simptomatica.
Mihai daca ne luam dupa ce scrie la carte,ne ducem de rapa financiar.Daca am schimbat cureaua si galetii acum 2000km ,dar din diverse motive trebuie sa o dau jos,ce fac cumpar alte fierotanii ?
Este normal sa scrie asa.Doar astora de la service si producatorului le trebuie bani !
Comment
-
am logan 1,4 varianta abs plus fara ac din 2008.,70600 km , acum 2 zile am luat decizia sa schimb kit accesorii si kit distributie deoarece am vazut cureaua la accesorii fisurata . La demontare am observat cureaua de accesorii cu fisuri foarte mari si rola era mancata incat ajunsase sa aiba un canal facut de curea . Recomand schimbarea kitului complet de accesorii ,pret 155 lei kitul, piese de origine . Interventia mecanica a fost efectuata de catre AUTOTEILE CRAIOVA cu piesele lor , schimbat kit accesorii, kit distributie cu pompa de apa,3L antigel dacia , toate piesele de origine ,pret 779 lei cu 3 ani garantie sau 60000 de mii km.
Stie cineva mai bine de atat in afara de o interventie mecanica in spatele blocului ?
Comment
Comment