Io n-o sa cred vreodata ca exista honda benzinara (motor de turatie) sa aibe ralanti la 500rpm,nici kerosen daca bagi in ea. Ecu injectie "stie" sa tina ralanti-ul la 750rpm, scheiss egal cat de buna e benzina sau cat de prost va merge motorul la turatia aia. Parea mea e ca documentul respectiv e praf in ochii celor care "cumpara" orice informatie de pe net sau din ziare si nu gandesc inainte sa actioneze confiorm cu ce se asteapta initiatorii articolelor respective. Adica marea masa de manevra va cumpara acum benzol de la rompetrol, desi daca-i iei la intrebari si le verifici masina, nu-i cu nimic mai buna decat alte benzine.
ce tip de benzina (dupa cifra octanica) ar trebui utilizata?
Collapse
X
-
Se pot pune fara probleme doua benzine cu cifre octanice diferite, motorul va merge normal.
Comment
-
Offtopic: cristi_lcd, am vazut injectoare folosite aproape numai cu benzol de rompetrol, erau rosii si atacat materialul, iar injectoare ce n-au vazut in viata lor benzina de rompetrol aratau ca noi. Acu' drept sa-ti zic, dupa ce mie mi-a mers masina ca un tractor cu benzina de rompetrol (in repetate randuri am incercat si n-a mers bine) si dupa ce-am vazut injectoarele alea, poate sa-mi spuna si presedintele grupului omv ca benzina lu' patriciu e mai buna, ca io benzol d-ala de rompetrol tot n-o sa bag in masina...Asta sa fie clar. Si ca parere personala, o sa-i indemn si pe altii sa nu puna nasul la reclame si sa aibe grija la benzina, ca nu tot ce e efix desfunda injectoare si consuma putinDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment