[CB] Distanta Ramasa De Parcurs Pana Raman Fara Benzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [CB] Distanta Ramasa De Parcurs Pana Raman Fara Benzina

Dupa ce se aprinde indicatorul de combustibil, CB nu mai indica distanta ramasa de parcurs in km pana se termina combustibil. Afiseaza doar ----.

Am verificat cand s-a aprins becul si aveam 6 litri in rezervor.

Este normal sa apara ---- dupa ce pierd ultima liniuta de la combustibil si se aprinde becul?

Da...e normal...dupa ce ti se aprinde becul mai arata o perioada mica de timp...pe urma nu mai arata...deci o tai repede la PECO.
    sigpic

Comment

cand ti se aprinde martoru in bord mai poti sa faci maxim 80-90 de km ....

Comment

Si daca dupa ce ti se aprinde becul ii dai jar nici macar atat
        sigpic

Comment

Zi 50 km ca sa ai o marja de siguranta pana la Peco...
          @valeriuciprian- Am patit-o cand am venit de la Tulcea. Imi arata ca mai am autonomie cam 100-110 km, dar cand am intrat in oras, s-a aprins beculetul...Asa ca am mers sa alimentez.
          Last edited by Gusi; 24 April 2010, 21:32.
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

e chiar logic ..ca sa nu faci pana prostului mai mult de 80 la ora nu mergi ...

Comment

Nu mergi tu
              sigpic

Comment

Da,da...80km/h in a 2-a sau maxim a 3-a
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Mai raman in rezervor 6/7 litri de carburant cand se aprinde becul..
                  Daca esti in afara mergi 80/90 km ,,,in Bucuresti 50..
                  Mie unul mi se aprinde becul cand mai am 7 litri de benzina,,nu stiu la alte masini cum e si cand arata!

Comment

la mine e mai ciudat: de la 2 linii pe bord la una pot merge maxim 40 km apoi de la 1 la bec rosu mai merg maxim 25km , asta in oras. O fi normal? sau are ceva sonda mea?

Comment

se poate face ceva sa nu mai indice "----" cand se aprinde becul? vreo conexiune pe undeva? sau cei de la Dacia au preferat sa nu-l mai afiseze ca sa nu aiba parte de contestatii? sa zicem afisa 25 km si masina ramanea fara benzina.

Comment

toate masinile au asa ceva ! ...ca sa nu se faca "pana prostului" ... te deranjeaza cumva cand se aprinde becu?

Comment

Probabil vrea sa afle exact cat mai are pana ramane fara combustibil.
                          sigpic

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                            Mai raman in rezervor 6/7 litri de carburant cand se aprinde becul..
                            Daca esti in afara mergi 80/90 km ,,,in Bucuresti 50..
                            Mie unul mi se aprinde becul cand mai am 7 litri de benzina,,nu stiu la alte masini cum e si cand arata!
                            La mine mi se aprinde becul rosu cand mai am vreo 4-5 litri in rezervor... se poate modifica la cat sa se aprinda becul rosu?

Comment

Originally posted by mike26ro View Post
                              la mine e mai ciudat: de la 2 linii pe bord la una pot merge maxim 40 km apoi de la 1 la bec rosu mai merg maxim 25km , asta in oras. O fi normal? sau are ceva sonda mea?
                              asa e si la mine. banuiesc ca din cauza formei rezervorului. mai este un caz cand liniutele dispar, una mai repede, iar alta mai greu. dupa ce dispare prima liniuta de sus, a doua dispare dupa vreo 20 km, iar a treia, a patra.... dispar intr-un ritm normal.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google