If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[CB] Distanta Ramasa De Parcurs Pana Raman Fara Benzina
Zi 50 km ca sa ai o marja de siguranta pana la Peco...
@valeriuciprian- Am patit-o cand am venit de la Tulcea. Imi arata ca mai am autonomie cam 100-110 km, dar cand am intrat in oras, s-a aprins beculetul...Asa ca am mers sa alimentez.
Mai raman in rezervor 6/7 litri de carburant cand se aprinde becul..
Daca esti in afara mergi 80/90 km ,,,in Bucuresti 50..
Mie unul mi se aprinde becul cand mai am 7 litri de benzina,,nu stiu la alte masini cum e si cand arata!
la mine e mai ciudat: de la 2 linii pe bord la una pot merge maxim 40 km apoi de la 1 la bec rosu mai merg maxim 25km , asta in oras. O fi normal? sau are ceva sonda mea?
se poate face ceva sa nu mai indice "----" cand se aprinde becul? vreo conexiune pe undeva? sau cei de la Dacia au preferat sa nu-l mai afiseze ca sa nu aiba parte de contestatii? sa zicem afisa 25 km si masina ramanea fara benzina.
Mai raman in rezervor 6/7 litri de carburant cand se aprinde becul..
Daca esti in afara mergi 80/90 km ,,,in Bucuresti 50..
Mie unul mi se aprinde becul cand mai am 7 litri de benzina,,nu stiu la alte masini cum e si cand arata!
La mine mi se aprinde becul rosu cand mai am vreo 4-5 litri in rezervor... se poate modifica la cat sa se aprinda becul rosu?
la mine e mai ciudat: de la 2 linii pe bord la una pot merge maxim 40 km apoi de la 1 la bec rosu mai merg maxim 25km , asta in oras. O fi normal? sau are ceva sonda mea?
asa e si la mine. banuiesc ca din cauza formei rezervorului. mai este un caz cand liniutele dispar, una mai repede, iar alta mai greu. dupa ce dispare prima liniuta de sus, a doua dispare dupa vreo 20 km, iar a treia, a patra.... dispar intr-un ritm normal.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment