If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cablu Alb Atarna Langa UCH (dat Cu Banda Alba) - Aveti Asa Ceva?
Cablu Alb Atarna Langa UCH (dat Cu Banda Alba) - Aveti Asa Ceva?
Am descoperit langa UCH (langa mufa ETH1) un cablu alb, dat cu banda alba, care nu stiu unde duce. Ati gasit asa ceva pe la voi. Precizez ca masina este un ambiance din august 2006
pai ce poza sa pun? ii un cablu subtire (ca cele din uch), alb, care este indoit putin langa mufa (nu ii introduc in mufa) si dat cu banda alba (parca ii banda de hartie).
multe nu sunt da poti sa le activezi...iese din releu si se leaga la instalatia oglinzilor..numai ca tu n-ai nici instalatia, nici oglinzile) lasa l acolo unde e si mergi mai departe..e inutil oricum
Si eu am oglinzile electrice si am si eu cablul ala alb
Si am vazut acelasi cablu la toate loganurile la care am umblat, indiferent de versiunea de echipare.
Nici eu nu imi dau seama de la ce poate fi.
eu zic ca activeaza vreo 100 de cai in plus ) ce rost are sa umblam la el daca nu facem nimic? sa l bagam in uch la fiecare pin sa verificam ce face , ne apuca anu nou
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment