Cablu Alb Atarna Langa UCH (dat Cu Banda Alba) - Aveti Asa Ceva?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Alarma interna sa activeaza din calc. masinii, prin DDT

Comment

Originally posted by petronel View Post
      Salut.Scuze dar acel fir alb,dat cu banda.Sigur va spun ca este PENTRU A LEGA GOARNA cand se activeaza alarma interna a masini.Eu am activat alarma interna ,palpaie avariile si suna GOARNA care a fost legata la acel fir + este.Alarma se cupleaza cand se deschide usa cu cheia ,fara dezactivare din telecomanda.

Alo, sefu...aeea este antena....nu ozn=uri
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

OZN-uri... Antene.... goarne.... Vi s-a spus deja ce este.... E un cablu care duce langa mufa R212, exact asa cum a scris d-l Zlate. Degeaba va mai contraziceti.... L-am gasit si langa mufa, legat cu aceeasi hartie alba .
        GL-22-TOF

Comment

Stiu ca cam ii veche tema, dar totusi... Acel fir alb este la toate masinile la care am umblat, inclusiv cu motorizare diesel. Intro zi chiar am scarpinat ceafa binisor in vederea asteptarii unei idei de unde s-o rupt firul alb de linga batareie la un diesel si chiar am verificat erorile cu DDT2000, credeam sa deie careva sensor vreo eroare. Apropo de activare CB: firul poate folosit pentru info debit carburant (pinul 11 de la ECU Siemens), dar trebuie tras nu la UCH evident, dar la mufa sura panou de bord.
          PS. La dieselul meu, desi este Laureate, la UCH am conectat inca vreo 3 fire pentru diferite utilitati.
          PPS. Apropo cine are descifrarea pinurilor ECU Delphi (cu 3 mufe)?

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google