Cablu Alb Atarna Langa UCH (dat Cu Banda Alba) - Aveti Asa Ceva?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bine, nu stim unde il bagam, dar macar de unde vine dom'le acel fir ?
    ca si eu il am acolo legat cu banda alba.

Comment

io zic sa-l bagati pe rand i pinii liberi ai uch-ului, apoi, cand ia foc, vin astia de la dacia si va spun din ce cauza a ars ligheanu. si uite-asa aflam toti ce face un fir nefolosit...
      le: la modul serios, auzisem ca e capatul liber al antenei uch, cea care receptioneaza cheia masinii...la cei care au inchidere centralizata. probabil firul e prezent la toate variantele de echipare.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Este posibil sa fie si antena, dar.... stiam ca uch-ul are antena interna. In plus, din UCH nu pleaca nici un fir alb ??? aici ar fi problema.
        GL-22-TOF

Comment

dati un mail la dacia si intrebati
          sigpic

Comment

rezerva (duce la r 212 mufa de legatura bcablaj fata cu cablaj motor,folositoare ptr info debit carburant)

Comment

multumim de raspuns...da sincer eu n am inteles exact sunt mai greu de cap?
              sigpic

Comment

in sfarsit cineva care cunoaste. Multumim.

Comment

sar putea sa fii mai greu de cap .este un fir de rezerva tras intre UCH si mufa r 212 care duce la cablajul motor

Comment

si la mine este acest cablu
                    Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                    sigpic

Comment

Multumim pentru raspuns, prompt si la obiect.
                      Se pare ca s-a rezolvat "problema".
                      Acum cred ca va fi mult mai usor de cablat firele pentru CB
                      GL-22-TOF

Comment

Originally posted by zlate58 View Post
                        sar putea sa fii mai greu de cap .este un fir de rezerva tras intre UCH si mufa r 212 care duce la cablajul motor
                        Mai pe intelesul tuturor, unde este acea mufa?

Mersi

Am gasit-o... dar nu stiu altceva... acelcablu este cumva baat in mufa? pe ce pozitie?

Ma tot uit prin scheme... dar ori nu o vad... ori nu exista cablul ala )

Poti sa ne zici (sau sa pui schema) cu pozitia unde intra in r212?
                        Last edited by critix; 28 April 2010, 17:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

r212 este linga baterie (firul; alb nu intra in r212 ci este lainga acea mufa
                          )

Comment

Salut.Scuze dar acel fir alb,dat cu banda.Sigur va spun ca este PENTRU A LEGA GOARNA cand se activeaza alarma interna a masini.Eu am activat alarma interna ,palpaie avariile si suna GOARNA care a fost legata la acel fir + este.Alarma se cupleaza cand se deschide usa cu cheia ,fara dezactivare din telecomanda.

Comment

Eu tot inclin sa-l cred pe dl Zlate. Asta pentru ca firul ala e cam subtire pentru o goarna care are peste 2A consum.
                              Dar deh, unora le este lene sa mai traga alt fir corespunzator pentru asa ceva, mai ales daca stiau ca exista deja unul.
                              GL-22-TOF

Comment

Petronel...Cum ai activat alarma interna a masinii??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google