Proiectoare Armare / Dezarmare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Proiectoare Armare / Dezarmare

Sal!
    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva, cei care aveti pe masina facut sa vi se aprinda proiectoarele sau altceva cand armati / dezarmati alarma sau cand inchideti / deschideti masina dupa cheie ... vreau si eu sa imi fac acest lucru si nu stiu cum ... daca ma puteti ajuta cu ceva o schema sau ceva detalii sau cu o persoana care e meseriasa in asa ceva PLS ...
    Am citit toate cele 28pg cu posturi si nu am gasit nimica legat de asa ceva ...

Cred ca te ajuta discutia de aici.
    Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

stiu man postul ...
      eu vreau ceva pe viu sa vad sa imi explice ... si daca e vb de un modul il vreau cumparat din magazin nu "home mad", vreau sa fie sigura nu sa stau cu ingstingtorul langa scaun ...

Comment

ghost007, cate topicuri poti sa faci pt treaba asta?
        ai rabdare si ti se va raspunde...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

eu zic ca acel modul chiar si "Home Made" e chiar interesant ,si nu ar avea ce sa se intample cu el.Sau poti incerca cu o alarma care are functia "Folow me home" aia nu mai e Home Made si rezolvi mai multe probleme cu ea.
          Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
          sigpic

Comment

Originally posted by Ghost007 View Post
            stiu man postul ...
            eu vreau ceva pe viu sa vad sa imi explice ... si daca e vb de un modul il vreau cumparat din magazin nu "home mad", vreau sa fie sigura nu sa stau cu ingstingtorul langa scaun ...
            Si schema pe care ai dori-o de la noi nu tot "home made" ai face-o?

A nu se interpreta ca flame!!!
            Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

tot eu as montao dar una e sa fie facuta de cineva si una e sa fie cumparata de la magazin cu garantie ...
              Originally posted by san View Post
              Si schema pe care ai dori-o de la noi nu tot "home made" ai face-o?

A nu se interpreta ca flame!!!

Comment

Atunci pune o alarma care are si al 3-lea canal auxiliar, care sa fie activ cat timp tii apasat butonul. Si acolo legi proiectoarele, si gata.
                Dar am montat acel modul pe o masina si bineinteles ca nu am rezistat sa nu desfac si cutia, sa-l vad. E treaba profi, facuta ca la carte. Poate chiar mai bine decat o alarma facuta pe vapor.
                GL-22-TOF

Comment

si c alarma are asemenea functii? un model ceva!
                  ca in vacanta mai ales vara cand stau la casa la bunici ma inebuneste noapte cand baga masina in curte sa stau cu lanterna ... si uneori si in spatele blocului e bezna totala ...
                  Originally posted by danielliviu View Post
                  Atunci pune o alarma care are si al 3-lea canal auxiliar, care sa fie activ cat timp tii apasat butonul. Si acolo legi proiectoarele, si gata.
                  Dar am montat acel modul pe o masina si bineinteles ca nu am rezistat sa nu desfac si cutia, sa-l vad. E treaba profi, facuta ca la carte. Poate chiar mai bine decat o alarma facuta pe vapor.

Comment

Un canal auxiliar disponibil avea si alarma mea - Pilot, am vazut si pe la Astra777, etc

Daca vrei sa aprinda proiectoarele doar pe incuiere / armare, atunci poti folosi iesirea alarmei pentru modulul de confort (ridicare geamuri) Majoriteatea au iesire pe acel fir un minus temporizat aproximativ 20 secunde.
                    Dar asta poate varia de la o alarma la alta...
                    GL-22-TOF

Comment

Am alarma Discovery 5660R si are functie auxiliara pentru asa ceva (dar acolo scrie pentru plafoniera dar daca pun un releu si o dioda cred ca totul e ok, faza e ca nu stiu unde sa dau comanda la proiectoare ca sa le aprind, adica legatura din bord sau de la tabloul din fata al masini ...)

Un canal auxiliar disponibil avea si alarma mea - Pilot, am vazut si pe la Astra777, etc

Daca vrei sa aprinda proiectoarele doar pe incuiere / armare, atunci poti folosi iesirea alarmei pentru modulul de confort (ridicare geamuri) Majoriteatea au iesire pe acel fir un minus temporizat aproximativ 20 secunde.
                      Dar asta poate varia de la o alarma la alta...

Comment

Nu am gasit pe net manualul la modelul 5660, dar l-am gasit de la 5700. Cred ca e asemanator.
                        Deci, poti folosi ori functia de aprindere a luminilor interioare (trebuie sa vezi cat timp le tine aprinse) sau functia de comanda a modulului de ridicare geamuri (temporizata la 30 sec).
                        Comanda din alarma este pe (-), dar o transformi in +12V cu ajutorul unui releu. Greu nu e. firul care duce la proiectoare il gasesti in mufa care intra in maneta. Pinul A1 (parca era albastru), oricum e un fir gros.
                        GL-22-TOF

Comment

E identica schema ca am gasito si eu pe net si la 5650R si la 5700, si oricum cea a alarmei mele o aveam!
                          Pai (-) de la geamuri sta constant 30sec ai idee? sau da doar impuls la modulul de ridicat geamul si apoi gata se opreste?
                          Ca da ar da ala semnal 30sec constant ar fi ok ca il am pe el la inchidere si la deschidere plafoniera, si nu mai imi trebui decat fire, papuci, releu si 2 diode sau 3, si timp liber in week sa il fac! Si firul de proiectoare il gasesc eu in bord! Dar firul ala din bord ai idee comanda direct releul din fata de la proiectoare sau mai trece prin UCH ala?
                          MC mult!

Nu am gasit pe net manualul la modelul 5660, dar l-am gasit de la 5700. Cred ca e asemanator.
                          Deci, poti folosi ori functia de aprindere a luminilor interioare (trebuie sa vezi cat timp le tine aprinse) sau functia de comanda a modulului de ridicare geamuri (temporizata la 30 sec).
                          Comanda din alarma este pe (-), dar o transformi in +12V cu ajutorul unui releu. Greu nu e. firul care duce la proiectoare il gasesti in mufa care intra in maneta. Pinul A1 (parca era albastru), oricum e un fir gros.

Comment

Da, comanda de deschidere geamuri se configura din alarma la 2 sec sau 30 sec din cate am vazut. Cred ca initial este la 30 sec, pentru ca majoritatea modulelor de ridicare geamuri functioneaza atat timp cat primesc acel impuls.

Ca sa aprinzi proiectoarele, firul din maneta il alimentezi la +12V si atat.
                            Vezi ca si comanda la plafoniera este tot pe minus.
                            GL-22-TOF

Comment

M-am uitat sub bord am toate firele, acu sa vad ce pot face in week asta, ca alarma a fost montata in service si e pusa urat si firele facute vraiste si tre sa stau sa le iau p fiecare in parte si sa le aranjez frumos si sa masor ala de geamuri daca da curent 2/30sec sau da doar impuls ca e cam neclar scris in specificatiile alarmei si ala de plafoniera cred ca il deconectez de la plafoniera sau il las ma mai gandesc ca plafoniera e montata din cate am vazut eu pe temporizare!
                              Am vazut ca si plafoniera si geamurile au minus, oricum il folosesc doar pentru comanda la releu firul de minus de la palfoniera si sper ca sa il pot folosi si pe cel de la geamuri!

Da, comanda de deschidere geamuri se configura din alarma la 2 sec sau 30 sec din cate am vazut. Cred ca initial este la 30 sec, pentru ca majoritatea modulelor de ridicare geamuri functioneaza atat timp cat primesc acel impuls.

Ca sa aprinzi proiectoarele, firul din maneta il alimentezi la +12V si atat.
                              Vezi ca si comanda la plafoniera este tot pe minus.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google