If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stie careva dintre voi cum se face un polish sau cu se da cu ceara? Ma tem ca nu, iar aparatul de care discutati nu are nicio legatura cu aceasta operatiune. In primul rand o masina buna costa intre 500-1000ron, sa nu vorbim de cele profesioanele. Nu o sa intru in detalii, dar va atrag atentia: aveti grija cu aparatele sau substantele de polishat, daca nu le utilizati corect s-ar putea sa stricati lacul sau vopseaua iremediabil.
repet, este masina de lustruit. nu de polisat. polish ii zicem ca asa ne vine in minte, dar scrie clar si pe cutie, si am spus si eu in posturile anterioare, aparat de lustruit. cu care pur si simplu ceruiesti masina, ca sa fie mai lucioasa juma de an. poti sa faci si cu mana, dar iti blestemi zilele. daca vreti polish polish mergeti la spalatorii ca unele fac polish cu vreo 200 lei
eu sunt din brasov. deci nu am sa vin in veci pana in bucuresti sa cumpar ceva pentru ca e cu 10 lei mai ieftin. si oricum la voi e concurenta mult mai mare. in brasov nu am vazut alta masina de lustruit ca asta in alta parte.
daca va spun ca am dat 2200ron in"leasing"si e si Rupes ma credeti?si sincer?se merita isi face banii....m-ai ales ca polishez si la altii...si cele m-ai bune polishuri sunt cele de 3M,m-ai scumpe,dar se merita...
Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic
eu am dat usa spate, sunt multumit deocamdata, voi posta o poza dupa ce fac toata masina
usr1, vezi te rog la tine ce scrie care disc se foloseste primul cel cu puf sau cel fara ? ca mie mi se pare din finetea lor ca cel cu puf se foloseste la sfarsit pentru luciu.
Last edited by goguspan; 12 August 2012, 19:10.
Reason: Automerged Doublepost
Pentru eficienta si rezultate maxime, folositi la final prosoape cu microfibra, se gasesc prin comert.
Eu am adus din germania masina de polishat cu acumulator, nu imi trebuie curent d ela priza. e mai misto ca pot sa o polishez cand ies la un gratar, iarba verde, nu sa stau in fata blocului cu 7 mii de cascalai pe la geamuri si alti 7 mii pe langa mine. multi is ratoni in materie de intrerinere si stau curiosi sa vada ce si cum faci)
post moderat: foloseste semnele de punctuatie si inainte de a posta, citeste ce aberatii ai scris!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment