Cum se schimba antigelul?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum se schimba antigelul?

Am si eu o rugaminte catre cei care se pricep si au putin timp la dispozitie, sa ne arate si noua, sau doar mie, nestiutorul, cum se face schimbul lichidului de racire la masina si cum se schimba si lichidul de servo-directie. Nu am o idee exacta asupra chestiunilor astea doua si nu mi-ar placea sa-mi prind urechile pe acolo. De aceea un tutorial ar fi binevenit. Daca cumva exista informatiile astea in alte posturi, rog administratorul sa-mi stearga noua postare si imi cer scuze.

nu-ti sterge postul pana nu te lamuresti macar partial. vezi ca sunt manuale de service puse la download, pt benzinare. da un ochi pe-acolo si zi-ne daca ai inteles ceva; abia atunci stergem topicul asta.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai, m-am uitat prin manualul ala de 1500 de pagini postat aici pe forum si nu am vazut nicaieri cum se fac operatiunile. Poate nu mai vad bine ) tot ce e posibil

Comment

Pentru lichidul de racire...da un ochi le linkul asta: http://www.loganclub.ro/forum/lichid...golire+antigel
        Pentru servodirectie..incearca linkul asta :http://www.loganclub.ro/forum/schimb...=servodirectie
        Last edited by sibianul; 28 April 2010, 16:00.
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Ms de linkuri. Stiu posturile respective...numai ca poate un tutorial video sau foto m-ar ajuta mai mult. Din ce am vazut la lichidul de racire e mai complicat, purjarea instalatiei, nu cred ca ma bag acolo, dar la servodirectie m-as baga. Nu prea imi place sa ma duc la service pt orice operatiune din asta banala de aia vreau sa invat cum sa fac eu o buna parte din operatiunile de intretinere.

Comment

in principiu la biserica te rogi, mutat la intrebari
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Streulea ia schimba-ti lichidele repede...
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

mmm

simplu iei o seringa si tragi din bidonas pina aproape ajunge jossss la al 2 lea furtun ca sa nu intre aer pe instalatie si dupa pui antigel normal concentrat pina la semnu din fabrica alal dat cu markeru. si gata....
                sigpic

Comment

La ce spui tu, operatiunea cu seringa nu schimba mai deloc antigelul din borcan. O mare parte o sa ramana pe traseu, deci n-are nici un efect. Asa am facut eu la lichidul de servodirectie, deci e apa de ploaie. Faza e ca la o amarata de dacia 1310 e simplu, dai drumul la surubul ala de la radiator si curge. La golan nu gasesc unde e amaratul ala de surub, sau trebuie sa desfac jumatate de masina ca sa dau de el, ca nu m-ar mira. Tot nu ma las pana nu aflu, ca in service n-am chef sa ma duc cu ea, urasc service-urile

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google