aia cica au zis ca atinge doar cand dau in spate ca cica motorul se misca in fata si atunci atinge, sper ca asta sa fie problema scutul, iar daca era ceva la suport cred ca facea urat oricand mergeam cu ea.
atinge scutul de teava de esapament?
Collapse
X
-
Multe enigme...
Eu va spun (apropo de puncte de rugina) cand am luat noul Peugeot microbus de la reprez, dupa vreo 10000 au aparut punctulete de rugina pe toata partea spate a masinii. Scandal mare! Dupa o spalare sanatoasa nu s-a mai vazut nimic. Deci cred eu ca in fc de pe unde circuli, pot aprea asa numitele puncte de rugina.
PS: eu am sarita vopseaua in vreo doua locuri dar din vina mea (lovita usa spate intr-un stalp de Fe) si in fata la capota, am depasit un camion care imprastia nisip (defapt pietre...) si m-a imprescat de respect (am crezut ca raman fara parbriz...parca tragea cineva in mine la foc automat). Pana acum...nici un pic de rugina, in fata la capota tabla unde e sarita vopseaua arata bine, nu-i ruginita (de 3 luni e asa...)
Comment
-
, ms csebalyn...
@gogoasha69... daca era de la suport si eu cred ca facea urat ca se plimba motoru ala cand in fata cand in spate... dar daca se aude doar cand dai in spate nu prea am idei. Incearca si tu prin eliminare... te uiti sa nu fie scutul slabit, te uiti cam ce distanta e intre teava si scut, mai postezi ce observi si poate dam de capatDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
@Octavian_28... da, si la mine e sarita vopseaua in cateva locuri de vreo 2 ani si nu a ruginit deloc acolo... in schimb a ruginit unde era vopsea doar cateva puncte
@gogoasha pai e destul de mare ca sa se auda de acolo... nu prea stiu ce poate fi atunciDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Salutare! Plecand din parcarea mea particulara(de unde trebuie sa cobor un trotuar), am manevrat nitel mai brusc si (cred ca) scutul s-a atins de beton. M-am uitat eu -ca o curca-n lemne!- pe dedesupt, dar pare sa nu fie nimic. Am avut un drum de vreo3 km si nu se simte nimic. Sa dau maine pe la un mecanic, ceva?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Daca s-a lovit scutul nu e chiar nici o problema. E foarte rezistent la socuri. N-ai de ce sa treci pe la mecanic.
Comment
Comment