Demontare Aeratoare Plansa Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Demontare Aeratoare Plansa Bord

Din fabrica mi-au montat unul dintre aeratoare in pozitie gresita. Mi-a cazut o clema subtire in cel cu problema si am avut noroc ca am recuperat-o, nu a cazut in tubulatura. Clema era pozitionata sus, in loc de lateral dreapta. Clema asta apasa pe partea care se roteste.

Deci, am scos marginea argintie usor si apoi clapetele. Acum cum scot aeratorul complet fara sa rup ceva? Am intelesc ca inelul de se roteste se declipseaza, cum? Apoi sunt alte cleme in aerator, 3 la numar.

Are careva un tutorial la chestia asta?

da , este , cauta crististreulea pe youtube/forum si gasesti. era musai sa deschizi 2 threaduri ? ( probabil asta te vor intreba si moderatorii )

le: gasesti aici : http://www.youtube.com/watch?v=me4loDoiG2k
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

mersi pentru link. eu am facut deja acesta operatie. am preciziat si in mesaj. cum se scoate restul?

Comment

daca privesti cu atentie conturul interior al aeratorului ramas in bord , vei observa ,mai adancite,clemele din acelasi material care au un locas de introducere a unei surubelnite si cu atentie ,declipsezi cate una in timp ce tragi de tubulatura spre exterior.Atentie la remontare ,pentru ca exista o cheie(pauza) de pozitionare in partea de jos.

Comment

mersi flytomefly. nu pot sa inteleg de ce 3 aeratoare sunt montate cu acea clema aurita la est, iar pe acest aerator era montata cu clema in nord. fiind sus a cazut clema. clar o neconcordanta la montare.

o sa incerc cu grija sa lucrez acolo la demontarea acelor cleme.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google