Sonda Lambda...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sonda Lambda...

Prima intrebare este daca exista cineva cu un logan tuning...ma refer la motor...Si a 2 a intrebare este daca stie cineva ce se intampla daca dau catalizatoru jos si las sonda lamda 1 si sonda lamda 2 la locul lor defat le pun pe amndoua da prima nu o sa mai fie pe galeria originala de logan. deci poate cineva sa ma ajute sa`mi zica ce sar intampla sau sa vb cu cineva care are "serpisori" la logan...Multumesc
    Racing :>

de obicei se sct sondele si se elimina din soft erorile, sau se pune o dioda sa simuleze existenta ei

acum nu stiu exact cum a facut fiecare
    sigpicMy ride

Comment

am uitat sa precizez ca am alt soft pe masina nu cel stock

Comment

ce treaba are?
        sigpicMy ride

Comment

sonda 2 trebuie eliminata din soft , ca altfel iti da eroare si o sa mearga aiurea masina .
          Te costa 1.5 mil , este dealer DimSport in Galati si te poate rezolva .
          Power Flash SRL
          Galati, Romania
          Telefon: 0744 700 229
          Email: galati.dimsport@gmail.com
          Spune`i ca vrei sonda 2 anulata din soft pentru ca vrei sa dai jos catalizatorul etc .
          Sonda 1 trebuie sa fie pe masina pe unde se termina galeria de evacuare .Serpisorii nu au nicio treaba cu sonda , au loc pentru sonda , sau depinde de cine sunt facuti,oricum sonda trebuie pusa dupa galerie(serpisori)
          Attached Files
          Last edited by Cristi_Xp; 5 May 2010, 22:35.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ms mult cristi dam am piulita pt sonda 1 pe serpisori si stiu ca aia nu are nici o treba dar pana de curand eu nu am stiut ca am 2 sonde si deasta am intrebat ca am intrat in panica) sper sai pun si eu sap viitoare

Comment

ce serpisori ai ? de unde i-ai luat , la ce pret ?
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nus nici o firma...iam luat dupa un fiat nush de care...iam modificat i`am imbracat si urmeaza sai pun..am dat pe ei 150 de euro

Comment

vezi partea cu imbracatul , in general la masinile aspirate face mai mult rau decat bine ,deci ti-as sugera sa dai jos "blana" de pe ei, ca incalzesc prea tare chiulasa.

Comment

Decat sa muncesc iar la ei mai bn nu ii mai pun)

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google