Bec H4 , H11 Cu Leduri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Exista ,e viabil dar foarte scump.Se fac decit pentru masini scumpe.Am vazut mai de mult un bentley cu faruri deastea.Cica ar fi costat vreo 5 mii de euro(scump si ca e pe bentley)

Prin urmare se gasesc leduri de mare putere si la 35 w,rariatoare speciale si pasta de lipit termoconductoare,lupe auto dedicate faza csurta sau lunga si surse de curent constant ca sa intregeasca sistemul. Daca trecem de faptul ca tot ce am spus mai devreme se calculeaza in zeci si chiar sute de dolari(era un site american) mai e problema omologarii ca se vede de la o posta ca e total diferit(mai misto decit hid xenon)

In romania am gasit tot mai putin lupele dedicate dar s-a incercar cu una dintr-un far de octavia.E tare treaba dar nu se compara cu lupa dedicata auto(se gasesc lupa pentru proiectoare si lanterne si unele dintre ele bat si la 2 km cu led de 35w)

Eu zic bafta in asteptat ca in citiva ani xenonul va fi vechi si se va ieftini ledul.
    sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Daca citeai mai atent ceea ce am scris eu intelegeai mesajul. Am spus ca nu exista solutie care sa o pui intr-un reflector clasic de bec halogen si sa ofere performanta competitiva cu becul. Solutia nu este ledul de 35 W care are randament prost si disipa o caldura enorma pe o suprafata foarte mici ci ledurile de 3-7W montate pe optica independenta sau pe lupe cu focalizare speciala.
      Un exemplu ca se poate ti-l dau chiar de la masina mea.
      Attached Files
      Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
      Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Ce spuneti nu de mult mi-am schimbat becurile de la far erau default si mi-am pus asa ceva http://img210.imageshack.us/img210/4...exenonh4de.jpg

Ce spuneti se merita sunt de aceasi intensitate ca acele originale am dat 20 lei pe ele.Vad frumos becurile.

masina din poza nu am mea dar tot asa sunt si la mine.

Comment

Da , se vad frumos -stinse Orice filtru pui pe un bec de aceeasi putere scade din intensitatea lui deci chiar daca lumineaza mai alb , la cat de intens e albastrul ala sigur va lumina mai slab fata de un bec uzual de calitate. Un Night breaker era mai interesant.
          OSRAM NIGHT BREAKER H7, H4, H1 H3 H11 12V/55W jetzt 40% Rabatt auf alle OSRAM Lampen90% mehr Licht 35 Meter Längerer Lichtkegel10% weisseres LichtJetzt 40%...

Si apropo noi discutam despre LED-uri!

Comment

Am avut becuri deastea la vechea masina luate din real.Se vedeau super(si putere si culoare alba de se imperecheau perfect cu ledurile din pozitii)

La masina de acum am vrut sa ii fac acelasi lucru si sunt la al patrulea set si nimic(nu mai gasesc dealea)Daca luati si se vede bine intoarcetiva si mai luati ca se pare ca nu sunt toate la fel.
            sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

sunt curios la ce pret sunt pt cele de proectoare,poate mar interesa

sunt curios la ce pret sunt cele de proectoare
              Last edited by cosmin83; 5 January 2011, 00:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by Soran View Post
                Daca citeai mai atent ceea ce am scris eu intelegeai mesajul. Am spus ca nu exista solutie care sa o pui intr-un reflector clasic de bec halogen si sa ofere performanta competitiva cu becul. Solutia nu este ledul de 35 W care are randament prost si disipa o caldura enorma pe o suprafata foarte mici ci ledurile de 3-7W montate pe optica independenta sau pe lupe cu focalizare speciala.
                Un exemplu ca se poate ti-l dau chiar de la masina mea.
                imi place cum s evede la tine...poti si aim explicit ce trebuie s afac si eu...

Multumesc

Comment

ar trebui sa cumperi proector cu leduri daca vezi in poza au si lupe ledurile.
                  :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

Piana la urma a pus cineva asa ceva pe masina?

Comment

Da, eu am pe lampa ceata spate si lampa stop centrala Au fost H4, 68 de leduri smd, le-am schimbat soclurile. Ca si idee lumina e mai slaba ca a unui bec de 21w, deci in proiectoare sau faruri pot fi folosite eventual ca lumini de zi.
                      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

@catalintal Proiectoarele de la masina mea sunt construite de mine in regim unicat de la sursa de alimentare, radiatoare profilate pe forma interioara a farului cu racire catre exterior si pana la optica comandata in Germania la Carclo.

@Fane se vad slab pentru ca ai folosit un LED alb pentru a lumina rosu in final. O mare parte din energia luminoasa se pierde in dispersor, unde se filtreaza doar componenta rosie.

Comment

nu are nimeni o poza cu bec h11 cu le din proiectoare eventual o poza pe timp de seara din interior doar cu proiectoarele...stiu ca nu lumineaza cat celelalte dar sunt intereseat cum lumineaza
                          MY CLA

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google