If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut,
Ce parere aveti despre becurile h4 , h11 tip LED. Si daca a folosit cineva as dori mai multe detalii precum si poze; daca nu oricum astept parerile voastre.
Din ce am gasit eu un bec contine 18 leduri smd iar pretul variaza intre 100 -150 perechea si pentru h4 si pentru h11.
Curiozitatea mea e cum se vede lumina noaptea pe drum, sau cand vrei sa dai flash(faza lunga) ce se intampla ai idee?
pai din poza nu-mi dau seama cum simuleaza faza lunga. probabil aprinde mai multe leduri, altfel nu vad cum. presupun ca la faza scurta nu sunt toate aprinse.
din alea 18 led-uri, primele 30 sunt doar pe "jumatate" de bec, asa vad eu in poza mi se pare c-ar fi vreo 68 de toate...atunci alea din cap si jumatatea superioara a becului sa fie aprinse pe faza scurta, deci 38 de led-uri, iar toate 68 pt faza lunga.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Interesante, probabil ca arata foarte bine masina cu ele dar ramane problema vizibilitatii; poate ne lamureste si pe noi cineva care are deja puse pe masina becuri ca acestea
da alin ai dreptate, alea sunt cu 18,nu am fost atent la ce poze pusesem anterior , si cand am cautat dupa pret le gasisem pe cele cu 18 leduri(my mistake).
In concluzie ne lamureste cineva? Daca nu o sa ma arunc la o comanda sa testez.
Pai atunci care-i spilul? La 100 lei perechea, iei un set de filipsuri decente, cu care vezi chiar ok. Care-i faza cu alea cu multe leduri (saizecisiogramada)? Adica alea din postul 1.
Alea din postul 7 seamana cu semnalizatoarele de pe fata.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Momentan nici cel mai evoluat LED sau ansamblu de LED-uri nu se pot monta intr-un far cu reflector pentru bec din doua motive: vor lumina aiurea pentru ca au alta amprenta luminioasa si daca va fi o solutie destul de puternica va fi cam imposibil de racit pastrand farul fara alte modificari. Momentan cu led exista solutii viabile pentru pozitii, semnalizari, stopuri, marcharriere, lumini numar, lumini gabarit, plafoniere etc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment