sal,am si eu o problema,imi fluctueaza turometrul la relanti,imi puteti spune care ar fi cauzele,va mentionez k am schimbat si bujiile si fisele si am curatat si acel senzor de turatie si face la fel,indiferent ca e motorul cald sau rece,sa zic ca se simte si o mica intrerupere la relanti si in mers
Fluctuatie Turometru
Collapse
X
-
-
multumesc pentru raspunsuri,benzina am bagat de la omv, petrom v si mol,face la fel,mi a mai zis un mecanic de culbutori,nu stiu ce sa zic,ce sa fac, o sa incerc mai intai pe tester,se poate sa fie eroare de soft?e posibil?si sa nu faca amestecul de benzina aer cum trebuie?asta se vede la tester?
Originally posted by EUGEN2008 View Postincercata o bobina de inductie si curatat motorasul pas cu pas din corpul clapeta aer
Comment
-
multumesc de raspunsuri in primul rand
in al doilea rand am rezolvat problema, nu mi a venit sa cred care a fost cauza
baiatul care mi a schimbat ledurile in bord acum cativa ani nu a bagat cele doua ace in mod corespunzator(prin rotatie), pur si simplu le a infipt, motiv pentru care acul de la turometru imi juca de sus in jos, am desfacut de curand personal bordul pentru diverse modificari si am introdus la montare acele la locul lor prin rotatie constatant ulterior ca turometrul se mentine normal pe turatie
asta ar fi o posibila rezolvare pentru cei care au probleme asemanatoare, la mine asta a fost cauza
Comment
Comment