Vopsire Bandouri Si Manere Exterioare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsire Bandouri Si Manere Exterioare

luni bag masina la revopsit pentru bara fata+spate si capota portbagaj (casco). vroiam cu ocazia asta sa vopsesc si manerele exterioare si bandourile. trebuie luate la smirghel inainte sau se da direct cu vopsea? eu vreau sa 'ma inteleg' cu omul de la reprezentanta sa mi le puna pe langa spoilere cand le vopseste si sa imi vopseasca si aceste elemente. a mai facut cineva asa? se poate oare?

si manerele exterioare cum se dau jos? ca am dat jos fata de usa o data si nu am vazut nimic...
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

poate e prea tarziu...dar,cel m-ai bine sa le spui sa iti dea spritchit inainte de vopsit...face priza m-ai bine si nici nu sare ....
    Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

le-am vopsit pe toate, inclusiv oglinzi si pleoape (si deja am pierdut-o pe una) saptamana trecuta. m-am inteles cu un vopsitor si m-a rezolvat. acuma e in concediu pana joi, ca vreau sa ii duc o pleoapa de dreapta sa mi-o faca sa le pot pune inapoi pe masina. nu cred ca a dat cu nimic. doar vopsit si bagat la cuptor. au mai facut si altii asa ca mine aici in brasov si nu a sarit nimic pana acuma... sper sa nu am eu surprize.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google