intrebare alarma auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• intrebare alarma auto

Am o intrebare la cei care se pricep la electrica (alarma )
    Am un logan ambition dci full la care am pus alarma "recomandata" de fabrica...(teapa) , aceasta neavand senzor de soc..ca o alarma normala..distanta de actionare (deschidere , inchidere ) a masinii este de 10 - 15cm....pe cand la celealte alarme raza de actiune este de 50m - in unele cazuri 150m
    Am gasit in carrefour un kit de alarma care continea 2module+fire(sigurante)+2telecomenzi+ 1sirena...as vrea sa stiu daca astea merg puse pe alarma actuala.....si totodata sa si inchida usile si sa le deschida..la actionarea alarmei...
    Alarma din fabrica are inchidere centralizata..si vrau sa fac combinatia asta ca sa nu imi mai gasesc masina sparta..
    Multumesc...si scuzati "romanul editat" ))astept o indrumare...
    My turbo lag, give your MPI, a chance

DA, poti sa montezi aceasta alarma "PILOT" parca se numeste. Eu am luat pentru colegii de lucru doua bucati. Suplimentar mai are doua iesiri. Una dintre ele se foloseste pentru deschidere portbagaj. Lucru util deoarece ei deschid portbagajul cu cheia.
    Singurul dezavantaj al alarmei este ca are nevoie de relee montate suplimentar pe iesirile respective iar semnalul de deschidere si inchidere (-) se conecteaza in UCH cu diode de protectie.
    Se recomanda montarea de diode la intrari si iesiri deoarece este o alarma "low cost".
    In rest e ok.

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google