If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut tuturor. Acun nu demult, în 13 decembrie 2007 am cumpărat un ABS+ cu motor 1,4. Vreau şi eu, ca scaunele să arate ca lumea (la culoare), şi am luat un set de huse scaune. Cu toată chinuiala mea am reuşit să pun pe scaunele din faţă. Dacă ar putea să-mi spună cineva, cum scot spatele la bancheta din spate, aş mulţumi foarte frumos.
PS. Mă bucur că am dat de acest site, sunt multe informaţii utile.
La sezut bagi mana unde se imbina cu spataru banchetei si ridici
La spatar desfaci alea doua suruburi de jos si o ridici in sus (daca te uiti in portbagaj vei vedea ca are doua cleme)
PS: impinge cu putere() din amandoua parti, prima data iasa mai greu
Salut tuturor. Acun nu demult, în 13 decembrie 2007 am cumpărat un ABS+ cu motor 1,4. Vreau şi eu, ca scaunele să arate ca lumea (la culoare), şi am luat un set de huse scaune. Cu toată chinuiala mea am reuşit să pun pe scaunele din faţă. Dacă ar putea să-mi spună cineva, cum scot spatele la bancheta din spate, aş mulţumi foarte frumos.
PS. Mă bucur că am dat de acest site, sunt multe informaţii utile.
Nimic mai simplu:prima data bagi mina intre bancheta si spatar,si ridici bancheta(o rabatezi);dupa ce ai scos-o,vei observa 2 suruburi de 8,sub spatar,care tin spatarul fixat de caroaerie - le desfaci;apoi,ridici spatarul , pastrindu-i pozitia,pentru a-i iesi cele 2 cleme care tin fixata partea de sus a spatarului.Montarea se face in ordine inversa.
Mulţam la toţi pentru ajutor, acuma şi cu scheme de la Andrei, precis că mă descurc. Aşa-i, că dacă omul e informatician, mai bine întreabă pe net, decât să se chinue singur.
pozele lui andrei sunt din manualul de intretinere pe care il primesti odata cu masina. de acolo am "invatat" si eu sa o desfac (bancheta). Dar ce morcovi am avut ca o sa scartaie sau n-o sa intre in cleme dupa ce am pus husele... da e ok
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment