Salutare tutror! Momentan ma chinui cu o dacie 1310 de 17 ani, ma cam bate gandu sa imi iau un logan candva anul asta si am inceput sa fac "research" ca sa vad ce si cum. Tind inspre varianta Laureate. Am observat ca varianta respectiva are eleron incorporat la portbagaj... oricum ideea e ca nu imi place de loc cum arata, prefer varianta "seaca" dupa modelele inferioare, dar nici nu vreau sa renunt la dotari doar pt "iesitura inafara" de pe portbagaj. Intreb: exista posibilitatea ca la modelele astea mai dotate sa am portbagajul simplu montat implicit din fabrica? Va multumesc anticipat!
Eleronul incorporat de la modelul "Laureate"
Collapse
X
-
Originally posted by costinbranzas View PostAm observat ca varianta respectiva are eleron incorporat la portbagaj... oricum ideea e ca nu imi place de loc cum arata, prefer varianta "seaca" dupa modelele inferioare...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Se poate rezolva usor, faci CASCO, dai cu spatele in ceva si iti schimbi portbagajul cu unul nou, fara eleron...
Acum serios, nu se poate opta pentru varianta normala, fara eleron. Doar sa il schimbi tu dupa achizitionare.
Comment
-
wow! apreciez raspunsurile/ofertele care au venit cu o viteza mai mult decat satisfacatoare. Voi lua serios in considerare un potential schimb dar loganul e planuit pt "anul acesta" mai exact sfarsitul verii... tomna... numai atunci voi avea posibilitatea financiara, deocamdata venitul este prea "instabil" de la o luna la alta pt rata. De luat sigur il voi lua dar mai trebuie sa astept putin. Oricum tinem legatura .(culoarea inclin spre alba dar inca nu e sigur) ps:Bravo pt acest forum - metoda F rapida, eficienta si civilizata de a obtine informatii. De acum incolo asta este sursa mea de informatii privitoare la logan!
Comment
Comment