Antifurt Roata Rezerva ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut, iti multumesc pentru sfat. Daca vrei si ai timp intr-o zi ne-am putea intalni sa imi arati/montezi si mie cum pot face acest lucru. Sincer sa fiu primul lucru la care m-am gandit dupa patanie a fost sa pun clasicul lant in portbagaj.
    Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.

Comment

Iunian: vezi frate ca omul sta in Iasi...sau va intalniti pe la jumatea drumului, la Cluj
      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Eu am securizat roata de rezerva e legata cu ditamai lacatul si cablu de otel fixat de brida din spatele spatarului banchetei.
        Am si alarma montata... cred sau mai bine zis sper ca sunt in siguranta.
        Masina e amplasata langa un stalp de iluminat...

Ar mai fi varianta de a monta pe masina un sistem keyless entry ... dar nu merita efortul

Comment

off: sau la timisoara
          on: portbagaj clean
          Last edited by 77sky; 9 May 2011, 18:00.

Comment

Multumesc pentru sfat. Nici nu am vazut de unde este colegul.
            Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.

Comment

cea mai buna solutie , portbagaj curat , montat actuator cu deschidere din interior si telecomanda si aia e .
              vine hotu` la malai si nu are unde sa bage surubelnita

Comment

iunian21, in august ma mut la bucuresti deci ne intalnim si-ti arat
                Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

salut

Am descoperiiiiiiitttt!
                  Am stat si am gandit muuult pana am ajuns la o solutie!
                  Am proectat antifurtul pt roata rezerva logan!
                  Deci mi-au furat-o de 2 ori!
                  Am pus antifurtul si mi-au fortat butucul-si.....TZEAPAAAA
                  Cina vrea antifurt ma poate contacta la 0723596624!
                  Pretul este de 70 lei!
                  Pus si o poza sa vedeti cum arata la masina mea !
                  Attached Files

Comment

da butucu de la capota mai merge dupa doua f_utinguri iuti , si alarma ce dracu a dormit in post ?

Comment

Am achizitionat si eu un antifurt ptr. rezerva. Se potriveste perfect...Materialul din care e facut e sanatos. Recomand!!

Comment

In dimineata aceasta, auzind niste zgomote suspecte in portbagaj, mai ales cand franam, am constatat ca am ramas fara roata de rezerva !
                        Am sa incerc si eu un antifurt ca cel prezentat mai sus de user-ul silviu_biju !
                        Va tin la curent !

Comment

E mare jale cu rezervele astea. Mie mi-au furat-o la doua saptamani dupa ce am luat masina, si aveam si alarma pusa si degeaba. Interesant sistemul lui silviu, cred ca merita incercat. Ampt sa ne dai de stire daca reusesti ceva
                          Super Oferte Accesorii Logan

Comment

Daca pui antifurt nu iti mai ia roata dar tot iti rupe incuietoarea. Mai bine va puneti alarme cu pager, cred ca unii hoti se uita daca este alarma simpla sau cu pager, se vede la oglinda interior antena de la modul. Lui cumnatamiu i-au furat de 2 ori radioul si nu are alarma.
                            E adevarat ca sunt cam scumpe dar sunt foarte bune. Era la seleniu acum vreo 3 ani cu 450 de lei maat 7500, acum nu mai e, este alta facuta in malaysia foarte asemanatoare ca maatul cu 650 de lei. Cu montaj gratuit. Chiar si la pretul asta eu zic ca merita din plin, e un pret mic pt a dormi mai linistit.
                            Alarmele astea te suna in casa de la sute de metri de masina si iti arata pe ecran daca a fost lovita sau deschisa.
                            Si e chestia ca daca hotul vede ca ai alarma cu pager sigur se duce la altcineva ca sunt multi care nu au alrma deloc.
                            http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Chiar si parcata relativ aproape de un copac si tot nu am avut nici o sansa ... !
                              Poate daca ar fi fost copacul mai batran ?!
                              Au insistat, i-au luat si coaja copacului cand au deschis capacul de la portbagaj si tot nu s-au lasat pana nu mi-au luat si roata !
                              Butucul nu prezinta nici o urma de fortare, functioneaza normal si acum, ai zice ca au deschis-o din telecomanda sau poate au avut vreun master key !
                              Attached Files
                              Last edited by Ampt; 22 September 2011, 18:37.

Comment

Salut

Pot sa va anunti dragi posesori de Dacii Logan ca s-au intors "studentii" din occident. Motiv pentru care s-a inflamat numarul de spargeri de Dacii prin Bucuresti. Probabil nu au bani sa mearga acasa la ei in "comune".
                                Mai exact Bulevardul Camil Ressu este foarte vizitat. Doar in cursul serii de 11.08 spre 12.08 s-au spart 3 masini in 20 de metrii. Vis a vis de antifurtul cel mai eficient tot lantul de fier ramane sfant. Legat de tabla din spatele spatarului de la banchet si ulterior la capat celalalt roata. Investia 50 de lei: 1.2m "lant leagan", in lacat mai acatarii si 2-3 suruburi cu piulite si saiba. Succes la Bricolaj si traiasca Dacia 1300 ca de la ea ne aducem aminte cum se faceau lucrurile pe vremuri.

Apropos "Militia" nu mai "vegheste" acum doarme in liniste.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google