Stie careva vreun sistem de prindere mai sofisticat pt roata de rezerva??? mi-a fost furata si am luat alta si as dori sa o asigur ca lumea.. s poate??v-as fi recunoscator dc m-ati ajuta.
Antifurt Roata Rezerva ???
Collapse
X
-
Ii sudezi in oala din portbagaj un belciug si legi roata cu lantul...ca la vechea Dacie 1300...sau...uncerci sa faci o platbanda deasupra rotii care intr-o parte are balama iar in cealata un sistem de inchidere cu lacat.
Si...pana atunci intoarce roata de rezerva (adica cu gaura in sus) si infileteaza acea piulita pana jos...astfel o sa ii ia mai mult timp hotului pana desface piulitasigpic
-
Acum 2 luni am fost si eu in aceasi situatie , mi-au furat roata de rezerva, la scurt timp am montat alarma. Incearca la seleniu, acolo am montat si eu , la logan au montaj gratuit! Eu am ales maat 679 si sunt multumit de ea, pretul 270 lei si ai garantie 5 ani ! Au sediul aproape de intersectia dintre Calea Rahovei si Progresului , langa MCDonalds trafic greu.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Atentie La Roata De Rezerva!!!
Salutare tuturor,
Deschid acest thread pentru a reusi preintampinarea neplacerilor create de furtul rotii de rezerva . Spun acest lucru deoarece saptamana trecuta am fost "vizitat". Toata tarasenia a durat aproximativ 1,5 minute . Motiv pentru care invit persoanele mai ingenioase sa vina cu idei pentru a aplica masuri suplimentare in ceea ce priveste asigurarea sigurantei capotei portbagaj.
Numai bine.Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.
Comment
-
eu am bagat mana in spatele butucului pe interior si am impins o bucata de tabla din ansamblul respectiv.Acum daca apesi pe butuc nu se mai deschide chiar daca e descuiat.
am montat un actuator care imi impinge ansamblul cu buton si deschid portbagajul doar din interior pentru a preveni furtul a ce am in portbagaj.
nici macar daca reusesc hotii sa descuie butucul nu se poate deschide portbagajul pentru ca vor apasat in gol pe butuc.
am modelul 2 de butuc, cel de pe ph2.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
Comment