ddt2000 e necesar pentru activare și dacă vrei să schimbi pragul de viteză de la care piuie când nu ai centura pusă.(implicit 10kmh și 90secunde)
Martor Centuri Siguranta
Collapse
X
-
Last edited by t0rquemada; 10 February 2015, 17:47.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
-
Originally posted by t0rquemada View PostAi 3 posturi care nu l-au ajutat deloc pe colegul nostru, bravo.
Comment
-
Sal scuze ca mai va stresez o data dar azi o sa activez si eu functia de centura nepusa si mai intreb o data ,am facut rost de cupla are 2 fire unul la masa si unul la uch mufa maro pin a1 ,acum de la tabloul de bord mufa gri pin 1 se trage fir tot la uch mufa maro pin a1 ? Nu sunt batut in cap dar im i e cam frica sa nu fac vreo traznaie la masina
azi am incercat sa activez martorul de la centura nepusa si nu merge de ce?? cumva trebuie si ddt 2000 sa activez?
Comment
-
Buna, am un laureate din 2008 si vreau sa stiu:
1. daca nu ai centura pusa, functioneaza airbagul?
2. sub scaunele din fata sunt cate o mufa, la ce foloseste?
Va multumesc mult!!
P.S. nu cred ca am senzori pentru centura.
Daca am postat gresit, scuze si va rog sa ma indrumati, nu am prea folosit acest forum.
Comment
-
Citeva mentiuni: Logan faza I nu are martor de centura, degeaba va chinuiti sa activati cu DDT2000. In primul rind, nu exista cablaj, pedunculul centurii nu are asa ceva. De regula, aceasta functie este pentru centurile cu pretensionator (care in cazul impactului detoneaza o capsa pirotehnica stringind centura). Daca sub scaunele fata exista un conector electric, el este destinat airbagurilor laterale (vedeti ce optiuni au fost montate pe autoturism).
Comment
Comment