If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.
Am si eu o intrebare.Cum se poate activa martorul pentru centurile de siguranta care spune daca le purtam sau nu?
Daca conteaza,este vorba despre ph2,versiunea Laureat.
Cupla cu senzor?Te referi la aia care se pune sub scaun ca sa detecteze greutatea?
Mi se pare destul de greu.Auzisem ca exista ceva care detecteaza cand introduci centura in locul ei.
Bine,varianta asta supusa de mine ar vii valabila doar pentru scaunul soferului pentru ca daca mergi singur in masina ar ramane aprins martorul cum ca pasagerul in dreapta nu are centura pusa.
Oricum m-ar interesa si asta,stie cineva?
Ala e senzor de greutate, cupla cu senzor este cupla in care intra centura cand o pui... Dar totusi, incerc sa-mi dau seama la ce-ti foloseste si nu-mi vine nici o idee...
Dupa cum s-a spus si mai sus este nevoie de cupla cu senzor, asta pentru sofer. Pentru pasager ai nevoie de OWS (Occupant weight sensor) + cupla cu senzor. Faza e ca nu stiu daca Airbag Control Module are configuratia facuta pentru cele doua echipamente suplimentare. Daca nu le are, atunci degeaba le mai pui pe masina.
Echipamentele suplimentare sunt folosite pentru a sti cum sa deschida airbag-ul, daca ai centura pusa are o intaziere pentru ca soferul nu ajunge asa repede sa se loveasca de volan, iar daca nu este cuplata centura, airbag-ul se deschide mai devreme. Oricum Airbag Control Modul de pe Logan nu are aceste intarzieri implementate si foloseste o medie intre cei doi timpi de deschidere a airbag-ului.
Inafara de led-ul care se poate aprinde in bord in momentul cand cineva nu are pusa centura, nu vad utilitatea acestor echipamente pe Logan.
atunci schimbati-va centurile, trageti firele de la cupla la bord si cautati pe unu' care sa va activeze buzzeru' de centura si schimbare de soft ecu airbag. voi de fapt vreti s afaceti o jumatate de treaba, doar pt ca da bine la public
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
atunci schimbati-va centurile, trageti firele de la cupla la bord si cautati pe unu' care sa va activeze buzzeru' de centura si schimbare de soft ecu airbag. voi de fapt vreti s afaceti o jumatate de treaba, doar pt ca da bine la public
Centuri schimbate,activare buzzer,schimbare soft ecu !?
Sa fim seriosi,nu merita munca,sta destul de bine si fara
M-am linistit!
Salut.Eu zic ca se merita treaba mai ales cind semeni cu mine si tii la siguranta celor dragi.Eu mereu duc munca de lamurire pentru a se pune centura(daca ar face putina galagie as avea un aliat)Am vazut accident in care soferul ce avea centura a scapat (ranit si cu o urma de ca de arsura pe piele unde venea centura)dar pasagerul a murir cu capul de parbriz.Chiar eu mai de mult am fost nevoit sa pun o frina de am ingenunchiat masina si un pasager din spate a venit din inertie peste mine in fata(asa de rau a fost cu frina)
Sunt pentru purtarea centurii si cind o sa gasesc la dezmembrari de la un clio ceva o sa si fac modificarea.Chiar daca nu pot face nimic la airbag(e prea scump sa cumpar un calculator doar pentru asta)
Daca ar fi dupa mine ar fi obligati toti producatorii sa monteze toate sistemele ce tin de siguranta pa toate variantele de echipare.Prefer sa iau mai scump si sa nu folosesc niciodata.
Bafta in toate si sa nu aveti nevoie niciodata de sisteme de siguranta.
padurar, nu mai asasina limba romana.
In legatura cu martorul de centuri. De si il am in bord, nu s-a aprins niciodata, nici la contact. Oare de ce?
Ps: Am Laureat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment