incarcare electrostatica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mie nu prea mi se intampla, si daca se intampla, e din cauza bluzelor sintetice.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si mie mi sa intamplat de cateva ori , dar sincer va zic ce soc am primit de mi-au amortit trei degete. A fost o descarcare deaia si cu zgomot, sper sa nu se mai repete.
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

Rolul strippingului, inainte de a fi estetic, este functional: nu mai inchide circuitul intre un element incarcat electrostatic mai mult decat altul. Nefiind contact, nu e nici descarcare.
        Logan KissFM 1.5 dC
        B-79-MEF

Comment

Cred ca de vina sunt ghetele sau pantofii.
          Nu cred ca Masina e de vina, ci hainele purtatorului.
          Schimbati pantofii si vedeti dac mai face.
          Am patit si eu cu o pereche de pantofi, care aveau rol de izolatori. Cauciucurile moderne sunt antistatice, nu cred ca mai face cineva cauciucuri care sa curenteze... Nici macar Loganul.... Cred ca un neamt adevarat s-ar pune cu toporul pe el... daca l-ar curenta de cateva ori.

Comment

Mai omule, e clar ca tu ai o problema mare cu loganul si cu Romania in general... Tu altceva ai mai invatat in afara de critica aiurea-n tramvai? Eu m-am curentat de enshpe mii de ori cu VW, Mercedes si alte dracovenii care au tapiterie sintetica, si n-am mai plans atat cat plangi tu! Revino la realitate si nu mai posta numai ca sa te afli in treaba!

Comment

Eu stiu sigur de la ce ma curentez. De la rahaturile de huse. Material sintetic 100% (verificat din greseala cu o tigare)
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                Mai omule, e clar ca tu ai o problema mare cu loganul si cu Romania in general... Tu altceva ai mai invatat in afara de critica aiurea-n tramvai? Eu m-am curentat de enshpe mii de ori cu VW, Mercedes si alte dracovenii care au tapiterie sintetica, si n-am mai plans atat cat plangi tu! Revino la realitate si nu mai posta numai ca sa te afli in treaba!
                Prietene, daca citesti a doua oara ce am scris, vei vedea ca nu am criticat. Din contra,am scos Loganul din cauza. Am spus ca in vest niste cauciucuri anti-antistatice ar fi crima si pedeapsa pentru o masina... Nu xcred ca un producator ar fi atat de dobitoc... Si cred ca exista si norme... Am spus ca de vina sunt hainele pe care le purtam. Si la ele sunt norme... Dar nu la cele din Europa sau contrafacute...
                Iar cand am zis ca m-am curentat am zis,daca te uiti, ca din cauza pantofilor... Si nu conteaza ce masina e, poate sa fie si Maybach, tot te curentezi...
                Poate nu te referi la postul meu...

Comment

NU m-am referit strict la logan, ci la atitudinea ta! Atitudine cu care ne jignesti pe toti!. Fii un pic mai docil si gandeste-te de doua ori inainte de a scrie si la cum scrii. Vezi ca se poate intrepreta in fel si chip, dar in ceea ce te priveste, pot spune ca la tine e o regula, altceva nu faci decat sa critici. Accepta si parerile celorlalti, nu toti sunt prosti sau idioti sau inculti!

Comment

?
                    Am mai citit odata, n-am facut pe nimeni prost.
                    Am spus numai ca pantofii sunt de vina. Mi-e mi-a luat o saptamana de curentat ca sa descoper asta, pana cand am schimbat pantofii. Atunci aveam masina adevarata, dar am dat bineinteles vina pe ea.
                    Dca s-a simtit incult cineva, in urma mesajului meu, imi cer scuze...
                    E adevarat ca stilul meu e mai caustic, dar nu am intentia de a jigni pe nimeni...
                    Scuzele fiind inaintate, as vrea sa incheiem discutia...

Comment

Eu nu m-am curentat pana acuma... poate ca nu vor sa plece sarcinile negative de pe mine
                      Don't touch! Never ever steal
                      Unless you're in for the kill

Comment

Eu am patit si mai grav....Cand sa urcat cineva in masina si m am atins de el ne a piscat pe amandoi....Si sa simtit destul de bine...:
                        Ca rezolvare...Inainte sa atingi fier(portiera, usa de la bloc ,poarta) poti sa pui mana pe pamant si nu te mai pisca dupa..
                        -----always driving-----

Comment

Si-n pamant cum te descarci, daca nu tot electrostatic?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

De cate ori nu m-am descarcat eu electrostatic...Cred ca alimentam un bec de 100W pana acum!Aveti grija ca astea sunt periculoase cand alimentezi cu benzina!Intotdeauna sa atingi caroseria masinii inainte sa pui mana pe pistolul de combustibil!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Dap intr-adevar.Cand deschizi capacul de la rezervor iesi vapori de benzina si se poat aprinde f usor daca se produce o scanteie
                              -----always driving-----

Comment

perfect de acord, insa hai sa ne imaginam situatia urmatoare...:
                                ...Mergi sa alimentezi, inainte freci "pisicuta" din dreapta, strigi cat te tin bojocii "cine sare acum cu mine?", dupa care deschizi busonul rezervorului, pui mana pe pistolul pompei (daca mai apuci) si D-zeu cu mila...
                                LE: inca trei zile detii pagina 1 a ziarelor, top stiri de la ora5, 3 saptamani aparitii cronica carcotasilor...
                                LE2: parte intunecata, hai cu completari la scenariu
                                Last edited by Seba; 4 July 2008, 15:23.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google