Meniul "secret" Din Bord..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu stie nimeni?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ai resetat CB apoi ai intrat iar in meniu sa vezi daca reapare? normal ar fi sa nu reapara.
      sigpic

Comment

la mine "to" a disparut cu motorul cald.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da, normal asa ar trebui sa se intample. am facut si eu odata proba asta si la cald nu a mai aparut eroarea. iar de atunci nici ca m-am mai uitat la acele erori...pentru ca mi se par irelevante, deoarece la fiecare revizie se pune Testul Clip de calculator si se identifica orice problema sau eroare.
          sigpic

Comment

Si cum se intra in meniul secret? Eu inca nu am descoperit pt ca nu m-a tentat partea asta a masinii. Poate unora dintre voi vi se pare o banalitate, dar eu daca nu stiu ceva intreb si nu mi se pare o rusine. Va multumesc!

Comment

tii apasat pe butonul pestru resetarea CB sau a setarea ceasului si pui contactul, apoi intri in meniul secret. ca sa navighezi prin toate functiile acelea, apesi o data pe bunton.
              sigpic

Comment

Imi dispare si mie eroarea aia--to- cand motorul este cald.
                Il resetez cand motorul este cald si intradevar acea eroare nu mai apare,,,dar a doua zi cand este rece,,apare din nou TO.

Comment

deci cum resetez ? cat tin apasat? ca daca tin mult, schimb ceasul
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

La preferance-ul meu i-am lipit in spatele tabloului de bord lighioana aia cu 6 picioare pentru a-mi arata consumul. Am facut azi poze la "meniul secret" dupa vreo 10 km, deci cu apa din motor la 4 linii. Rog un coleg priceput sa-mi traduca in limba romana hieroglifele -Jo.....o. Multumesc.
                    Attached Files

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                      deci cum resetez ? cat tin apasat? ca daca tin mult, schimb ceasul
                      Tii apast in timp ce baleaza acele.In momentul in care acele nu mai baleaza resetarea sa efectuat, dai cheia inapoi apoi tii apasat din nou si pui iar contactul si astfel incepi un nou test.

Comment

@ crull multumesc.

@urs: jo- defecte memorate si prezente " joja carburant " sunt afisate : jo- circuit deschis. nu stiu ce inseamna asta dar am scris din poza atasata de domnul Fane

to imi apare si mie.. n-am probleme cu masina, deci nu stiu cat de bun e " testul " asta

Comment

Tudor,,cand intri in meniu tii apasat butonul din bord si apoi pui contactul,,iar in momentul cand incep acele sa baleieze iei degetul si apoi apesi pe rand pe buton pt ati arata fiecare test in parte.
                          Ca sa resetezi meniul tii apasat acel buton pana cand acele inceteaza sa ma oscileze pe cadrane,,,sau daca nu vrei sa resetezi meniul ,,pur si simplu iei contactul!

Comment

Imagine0528.jpgDaca stie cineva sa imi traduca ce semnifica acele valori din poza alaturata? mentionez ca motorul era rece. Deci, ce ziceti, sa repet testul cu motorul cald?

Comment

si daca tot nu dispare eroarea to ce pot face sa dispara de tot sa nu mai reapara

Comment

am facut testul si cu motorul cald si tot asa imi apare. Oare ce sa fie?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google