Romanul tot toman este...pana nu mai umbla el pe undeva nu se simpte bine..)
Meniul "secret" Din Bord..
Collapse
X
-
Iar pana nu posteaza cineva pe aici ,,asa doar ca sa se afle in treaba,,nu se simte bine...
De ,mai trebuie si ei sa faca posturi multeee.
Eu ma mai intreb o chestie...Care o fi rostul acestui forum??
De cand intram aici tot ne doare capul si ne legam pt ca asta e rostul lui.
Ps...fiti On topic si nu mai postati la caterinca.Last edited by Ivan Marian; 21 June 2010, 20:44.
Comment
-
da bine sunt rautacios , cum o fi sa te lase loganu in drum nu stiu nam patit-o in 3ani dar stiu sigur ca cam de 2ori pe an la revizii la dealer deci daca intre astea 2revizii(interval de 6luni) se intampla ceva cu masina si ramane in mijlocul drumului am pe cine strange de ``oua`` . eu sunt mai comod.
marian ivan , forumu asta e aici ca sa vedem sute si mii de exemple cum se lumineaza un bord sau o consola centrala , butoane , cum se ascund ledurile , cum se face munca de chinez si e si ptr cei care reinventeaza roata si le pun pe exterior dand gauri in butoane
da da stiu sunt off topic...
sigpic
Comment
-
''Pana debit carburant'' inseamna ca firul de debit carburant nu e legat la bord, adica nu are CB.
Comment
-
fane , putin respect fata de noul dacotec , cum iti permiti sa-l contrazici pe Ivan Marian? cum cum???
ivane cand eu ma jucam cu ledu , care apropo daca te scol noapte din somn si te intreb ce e , nu stii , tu invatai sa aprinzi lumanarea iar becul incandescent era ceva de domeniul SF asa ca lasao moale ca macane. eu nu am nimic cu threadul acesta si cu aceste threaduri in general dar ma enerveaza ca se gasesc ``priceputenii`` sa dea ei sfaturi sa reinventeze roata , aia ma enerveaza.
Si vine useru nou disperat si se ia dupa sfaturile ``la toti ne-avizati`` si dupaia iar se intoarce pe forum ca iesit fum de sub capota si a facut buba.
Unde nu ai baza nu te bagi ma nene e cam o regula de bun simt tine de 7ani de acasa.
Apropo mai led-man ca vad ca doar tu poti , daca iti arat un led , o dioda , un condensator si un rezistor pe cat punem pariu ca nu stii care ce e???
sigpic
Comment
-
Mai baiete,,,aici te bagi ca musca in lapte....Macar eu am facut liceul de electronist depanator radio-tv si am si atestat,,Asa ca mai bine stai in banca ta si lasa-ma te rog in prostia mea.
Iar din cate stiu ca te-am vazut la Tulcea,,tu nu poti tine un led intre degete,,sa nu mai vorbim de diode si rezistente,,ca tie iti trebuie din alea industriale.
Asa ca mai lasa mistocarerile ieftine,,,ca sincer iti mai spun ca nu te prea sufera nimeni pe forumul asta.
Eu unul te inteleg de unde atata frustrare pe capul tau,,dar mai LASA-NE in prostia noastra pe noi cei saraci cu duhul,,ca nu suntem noi de nasul tau,,suntem prea mici!
Fane,,te rog daca mai ai si alte interpretari ale erorilor din bord,,spunele aici ..
Nu de alta ,,dar trebuie sa le stim cu totii,,,care vrea sa le ia de bune ,le ia,,,cine nu vrea este liber sa treaca mai departe.Last edited by Ivan Marian; 22 June 2010, 00:22.
Comment
-
ivane eu nu te-am jignit , nu te-am facut prost , desi nu ar fi o jignire ar fi un adevar , dar sa stii ca , cu carnaciorii mei pot tine si un LED dala SMD , apropo stii carei diferenta?
n-ai avut curaj sa ma saluti la tulcea
PS. eu am terminat o facultate pe profil , sac , sacLast edited by SoNyKeL; 22 June 2010, 09:58.
sigpic
Comment
Comment