azi am fost la service si a pus testerul pe ea. aveam nu stiu ce imbogatit. in loc de 128 era 154. in rest nimic. si ieri aveam niste erori in meniul asta. le am resetat si acum am din nou TO
Meniul "secret" Din Bord..
Collapse
X
-
http://www.loganclub.ro/forum/despre...are-t1129.html pe forumul mare dacia gasiti explicatii. nu pot pune link pt ca se cenzureaza. sau mai exact. http://www.google.ro/#q=erori+meniu+...32e5dc63f7fea0Last edited by bogdan_1984; 22 June 2010, 13:19.sigpic
Comment
-
lumineaza-ma si pe mine te rog...uite am facut si eu poze la toate screenurile care iti apar pe asa zisul CB...tzeapa ca eu n-am..dar in fine..imi arata si mie ceva...si parca am mai vazut la cineva dar vreau sa fiu sigur ca nu e problema..si ce sa ii fac in cazul in care e deci astept raspuns.stiu ca 3 dintre ele sunt insignificante..dar e una care ma deranjeaza..de cand ai aratat tu ca nu ai nici o eroare :P respectiv ultima!Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
La tine ''D''-ul e normal sa apara, din moment ce nu ai computer de bord. Si ''to'' de asemeni, vad ca motorul era rece. Fa testul cu motorul cald (4 linii), reseteaza, (tii apasat pe buton pana se opresc acele din baleiere), apoi faci din nou testul si ar trebui sa apara doar "D-----"Last edited by Fane; 25 June 2010, 09:48.
Comment
-
Extras din manualul de service:Attached Files
Comment
-
Fane am facut din curiozitate astazi un test cu motorul rece si la fel imi aparea d---to ,dupa ce a crescut tempereatura motorului am resetat si am facut di nou testul si a aprut ----- , am versiunea de ceasuri 7101 fara CB(abs plus)
Cam ce functii se mai pot activa la aceasta versiune 7101 ?
Comment
-
Se poate activa CB, adica trecere la v7102, inlocuit maneta de la stergatoare, cablat.
Comment
-
am intrebat de 2 ori si mi s-a raspuns aceeasi chestie. imi apare to, cum e in imaginea de mai jos. mi s-a raspuns ca daca motorul e rece e normal. ok, dar daca e cald, ce inseamna ? ce problema am? concret !
multumescAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment