Meniul "secret" Din Bord..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

azi am fost la service si a pus testerul pe ea. aveam nu stiu ce imbogatit. in loc de 128 era 154. in rest nimic. si ieri aveam niste erori in meniul asta. le am resetat si acum am din nou TO

Comment

Deci in concluzie daca afiseaza TO e bine ?
      sigpic

Comment

nu vezi ca nu stie nimeni.

Comment

Poate apare cineva care stie ce inseamna fiecare eroare in parte!
          Asa zic si astia in manual,,,sa nu tinem cont de ele in mod expres,,dar atunci de ce mai apar si care este scopul lor?

Comment

http://www.loganclub.ro/forum/despre...are-t1129.html pe forumul mare dacia gasiti explicatii. nu pot pune link pt ca se cenzureaza. sau mai exact. http://www.google.ro/#q=erori+meniu+...32e5dc63f7fea0
            Last edited by bogdan_1984; 22 June 2010, 13:19.
            sigpic

Comment

bravo braileneeeee...

sigpic

Comment

se pare ca cineva mi-a luat-o inainte,am gasit si eu asa ceva pe un sit....e bine de stiut acest lucru iar cei mai multi nu stiu

Comment

- - T O - circuit deschis al sondei de temperatura apa

Daca apare si dupa reset cand motorul este cald, de la ce ar putea fi problema, aveti idee?
                  Just Hold Onnnnnn....

Comment

asta am intrebat si eu dar numai asta nu mi`au raspuns baietii
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

lumineaza-ma si pe mine te rog...uite am facut si eu poze la toate screenurile care iti apar pe asa zisul CB...tzeapa ca eu n-am..dar in fine..imi arata si mie ceva...si parca am mai vazut la cineva dar vreau sa fiu sigur ca nu e problema..si ce sa ii fac in cazul in care e deci astept raspuns.stiu ca 3 dintre ele sunt insignificante..dar e una care ma deranjeaza..de cand ai aratat tu ca nu ai nici o eroare :P respectiv ultima!
                      Attached Files
                      Keep It Real! Keep It Simple!
                      sigpic

Comment

La tine ''D''-ul e normal sa apara, din moment ce nu ai computer de bord. Si ''to'' de asemeni, vad ca motorul era rece. Fa testul cu motorul cald (4 linii), reseteaza, (tii apasat pe buton pana se opresc acele din baleiere), apoi faci din nou testul si ar trebui sa apara doar "D-----"
                        Last edited by Fane; 25 June 2010, 09:48.
                        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Extras din manualul de service:
                          Attached Files

Comment

Fane am facut din curiozitate astazi un test cu motorul rece si la fel imi aparea d---to ,dupa ce a crescut tempereatura motorului am resetat si am facut di nou testul si a aprut ----- , am versiunea de ceasuri 7101 fara CB(abs plus)

Cam ce functii se mai pot activa la aceasta versiune 7101 ?

Comment

Se poate activa CB, adica trecere la v7102, inlocuit maneta de la stergatoare, cablat.

Comment

am intrebat de 2 ori si mi s-a raspuns aceeasi chestie. imi apare to, cum e in imaginea de mai jos. mi s-a raspuns ca daca motorul e rece e normal. ok, dar daca e cald, ce inseamna ? ce problema am? concret !
                                multumesc
                                Attached Files
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google