nu stie nimeni?
Meniul "secret" Din Bord..
Collapse
X
-
da, normal asa ar trebui sa se intample. am facut si eu odata proba asta si la cald nu a mai aparut eroarea. iar de atunci nici ca m-am mai uitat la acele erori...pentru ca mi se par irelevante, deoarece la fiecare revizie se pune Testul Clip de calculator si se identifica orice problema sau eroare.sigpic
Comment
-
La preferance-ul meu i-am lipit in spatele tabloului de bord lighioana aia cu 6 picioare pentru a-mi arata consumul. Am facut azi poze la "meniul secret" dupa vreo 10 km, deci cu apa din motor la 4 linii. Rog un coleg priceput sa-mi traduca in limba romana hieroglifele -Jo.....o. Multumesc.
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postdeci cum resetez ? cat tin apasat? ca daca tin mult, schimb ceasul
Comment
-
@ crull multumesc.
@urs: jo- defecte memorate si prezente " joja carburant " sunt afisate : jo- circuit deschis. nu stiu ce inseamna asta dar am scris din poza atasata de domnul Fane
to imi apare si mie.. n-am probleme cu masina, deci nu stiu cat de bun e " testul " asta" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Tudor,,cand intri in meniu tii apasat butonul din bord si apoi pui contactul,,iar in momentul cand incep acele sa baleieze iei degetul si apoi apesi pe rand pe buton pt ati arata fiecare test in parte.
Ca sa resetezi meniul tii apasat acel buton pana cand acele inceteaza sa ma oscileze pe cadrane,,,sau daca nu vrei sa resetezi meniul ,,pur si simplu iei contactul!
Comment
-
Imagine0528.jpgDaca stie cineva sa imi traduca ce semnifica acele valori din poza alaturata? mentionez ca motorul era rece. Deci, ce ziceti, sa repet testul cu motorul cald?
Comment
Comment