salut am si eu o problema destul de mare am un logan 14 de 3 ani si imi dispare uleiu am facut 700 de km si a scazut aproximativ 200de grame si masina nu are decat 33 de mi de km schimbul de ulei lam facut acum o luna nu am facut decat 1000 de km cu uleiu asta uleiu din masina i mobil 1 5 w40 si inainte am avut ulei dacia oil am depistat treaba inainte de a face schimbul de ulei ce sfaturi imi dati si ce este de facut multumesc anticipat
Probleme Cu Uleiu
Collapse
X
-
buna!cand am fost si miam schimbat uleiul,inginerul de la BRAS-Iasi ma pus sa cumpar o garnitura care vine la busonul ala dedesupt pe unde ii da drumu' deoarece mia zis ca tot ce ii posibil ca in cel mai scurt timp sa am scurgeri de ulei pe acolo.totusi mi se pare cam mult 200gr ca sa curga pe la ala.sa te uiti sa vezi ce culoare are fumul,daca e albastrui inseamna ca iti arde ulei!Last edited by b3lick; 25 June 2010, 20:33.sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā¦azi, 2012 a murit de foame.
-
Mie mi-a consumat in primii 7500 km, un litru si vreo 200 g. Imi indica pe joja cu un cm mai jos de jumatate (intre min si max). Dupa aia am bagat Elf 5w40 si nici pana in ziua de azi nu a mai scazut nivelul pe joja, cat ulei bagam atat scoteam.
Nu stiu ce sa zic... La urmatorul schimb baga Elf si vezi daca mai dispare.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Ia stai "umpic" sa ma lamuresc si eu, deci pana acum nu a consumat? Numai dupa schimbul asta ai observat ca scade nivelul?
Da... acum nu are nici un rost sa sterg. Am citit dupa aia... Nu sunt atent deloc.Last edited by vitriol; 25 June 2010, 21:22.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by bojan_mihai84 View Post...................
daca ar fi uleiul maine lasi schimba cu toate ca numa ce am schimbat uleiul pe mine ma cam speriat treaba asta
In prima faza poti sa deschizi capota si vreo juma' de ora sa te scobarcai prin jurul motorului - adica sa te uiti pe toate partile, cu predilectie partea stanga cum stai in fata masinii, la distributie (sa n-ai cumva scurgeri).
Dimineata gasesti picaturi de ulei sub ea?
Dupa ce ai facut verificarile astea, las-o asa! Mergi vreo 3-4000 km cu monitorizare atenta la nivel.
Apoi revino cu informatii, sau direct la service (sa NU fie cazul).
Comment
Comment