If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca stiam ce model de alarma e, scriam :P
am primit-o de la un precen si era la vrac.
tipu ce a montat-o a zis ca si cablurile erau varza. incurcate comenzile...ceva de genul, n-am prea inteles :P
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Eu am alarma Ungo care are iesire pt modul de ridicare geamuri. Primul modul (a costat 50 eur) era pt 4 geamuri si le ridica pe rind dar nu era asa sensibil si tinea cam 3 sec geamul fortat pina trecea la urmatorul, asa ca am renuntat la el si am luat altul (tot 50 eur) dar numai pt 2 geamuri (oricum alea din spate sunt blocate aproape non stop), care ridica geamurile impreuna, cum ar trebui sa faca oricare, nu sa stai 2 min sa ridice 4 geamuri, si nici nu le tine fortate decit 0.5 sec, ca si butonul cu impuls.
Asa ca atentie la ce module cumparati sa nu ardeti motorasele de la macarale!
Nu mai vream sa-l tin pt ca au inceput macaralele de la geamuri sa faca figuri (pocnituri pina se aseaza geamul). Dar nu mai bine consuma mai mult dar pt o mai scurta perioada (30 sec) decit mai putin pt o periada mai mare (2 min)?
Stiu cit consuma ca aveam o siguranta de 10 A pe firul care alimenteaza modulul de la baterie si la prima armare am facut-o scrum.
daca stiam ce model de alarma e, scriam :P
am primit-o de la un precen si era la vrac.
tipu ce a montat-o a zis ca si cablurile erau varza. incurcate comenzile...ceva de genul, n-am prea inteles :P
una din cheile de la logan are telecomanda pentru inchiderea/deschiderea de la distanta a usilor. alarma este legata la functiia de centralizare a masinii.
pretul e exuberant la acea alarma si mai e si de tot cocosu'.
iti recomand sa-ti iei tu una serioasa si sa o montezi la o firma autorizata. garantat la acei bani iei o alarma serioasa si cu 2 telecomenzi la ea ;).
ps: bine ai venit pe forum ;)
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
daca dispui de bani, instaleaza un viper cu pager, ca sa nu iti iei amenda din cauza zgomotului de la alarma. eu asta am de gand sa imi pun. chiar daca e mai scumpa, dar merita.
Stie cineva, va rog, daca la alarma montata pe Logan easy de uzina-service se poate adapta senzor de soc, are mofele necesare? Alarma are numai senzori volumetrici - perimetru (unele). Armarea se face din cheia cu telecomanda a masinii.
Da ia-ti un maat pe cu comenzi pe cheie....tot di cheia masinii o sa o armezi si ai si senzor de soc poti sa pui si volumetric si de perimetru si de geam spart si senzor antitractare.
Nu vreau sa-mi schimb alarma --- tot e platita cu bani grei, vreau numai sa-mi montez un senzor de soc la alarma. Daca aveam schema ei montam singur senzorul. Poate are cineva schema alarmei (dupa cum am inteles e Cobra xxx). Am sa incerc pe montajul senzorilor volumetrici. Va multumesc!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment