si in cazul meu ce ma poti sfatui?
Sonda de marsarier
Collapse
X
-
-
emyemanuel a spus corect cum trebuie incercat. Daca nu merge asa trebuie verificata lampa in cate este becul de la mersul inapoi. Daca totol este ok si acolo inseamna ca trebuie cautat mai amanuntit tot circuitul electric Acest lucru trebuie facut de o persoana cu experienta in domeniu. Nu doresc nimanui sa dea foc la masina dintr-o greseala.
Comment
-
salut
AM UN LOGAN DIN 2006 1,4 20000KM am o problema,atunci cand bag in marsarier nu mi se aprinde becul de pe stop...am verificat becul sa vad daca e ars dar..nu e ars nu are nici o problema...care sa fi-e problema Sonda? daca da unde gasesc sa cumpar o sonda si cat costa ia?
Comment
-
Sonda de import BITRON cu mufa albastra, o am de 6 luni si este super.Mentionez ca este montat si releu pentru alimentarea becului.Inainte am avut o sonda tot de "import" dar cu capac gri din care aproape s-a smuls mufa si mi-a curs si ulei din cutie.Aveti grija ce cumparati.
bafta.
Comment
-
domnilor am dibuit hiba, sonda care am schimbat-o ,impecabila ,testata si functioneaza, sonda cea noua ,cumparata cu 25 de lei ,la fel impecabila, tacane,problema a fost in cutia de sigurante din apropierea bateriei, in partea laterala exista o mufa cu cateva zeci de fire, din mufa respectiva era iesit pinul care dadea comanda sau primea comanda catre lampa spate ..........un amarat de fir alb foarte subtire ,deci ii bine sa verificati si aceasta mufa inainte de a da jos sonda,.
Comment
-
eu am descoperit cu taica-meu ca minunata sonda de mansalier de la logan e prea scurta si nu ajunge la furca aia care cupleaza am schimbat-o si ca sa nu curga ulei am facut vid in cutia de viteze (adica am astupat cu scoci furtunasul de aierisire de sub capota)
am invatat la fizica ca orice lichid care sta intr-un corp etans n-are cum sa iasa!!!
Comment
-
Originally posted by Alexmesterul View Posteu am descoperit cu taica-meu ca minunata sonda de mansalier de la logan e prea scurta si nu ajunge la furca aia care cupleaza am schimbat-o si ca sa nu curga ulei am facut vid in cutia de viteze (adica am astupat cu scoci furtunasul de aierisire de sub capota)
am invatat la fizica ca orice lichid care sta intr-un corp etans n-are cum sa iasa!!!
Comment
-
Chestia aia incercuita e in capatul furtunului de aerisireAttached Files
Comment
-
Demontat sonda, curatat cu spray de contactacte si suflata cu aer comprimat(de la un compresor) verificat ok remontat si merge ok! in general nu prea are ce sa se strice este doar un microcontact in care mai intra diverse impuritati din ulei si nu mai permit sa inchida contactul.
Comment
Comment