da eu ce sa mai zic baieti, la mine numai merge de 2 ani si masina a iesit de mult din garantie, da sincer nici nu ma gandesc sa o schimb, pentru ca nu sunt bani
Sonda de marsarier
Collapse
X
-
De cateva zile decand s-a facut frig afara am probleme cu sonda in cauza, mai exact se aprinde numai cand se incalzeste bine otomobilu' si alteori cu intarziere de cateva secunde si de cele mai multe ori deloc ! ! ! Am verificat mufa din tripla si e ok . Pozitia merge , stopul si avariile in schimb "ochiul alb " nu . Atunci cand nu merge defapt merge dar nu instant ci dupa aproximativ 2 min .Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
-
Polizoru' are 4 ani fara 2 zile si 85000km, foarte posibil ca uleiul din cutie sa fie uzat "moral" . Oricum la 100000km il schimb si nu cred ca la schimbarea sondei se pierde mult ulei .Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
-
Revin cu cateva detalii : nu am schimbat sonda din comoditate , am scos mufa am curatat , am "bagat" mufa si surpriza merge !!! dar daca misc putin de schimbator dreapta-spate se aprinde/stinge iar in momentul cand nu se aprinde, daca misc de schimbator dreapta -spate pe pozitia marsarier merge ,daca iau mana dp schimbator tot in marsarier nu mai mergeInvingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
Comment