Se pare ca sonda asta e o belea. La atatia s-a stricat, inclusiv mie dar am schimbat-o pe garantie la Emilian service. Nici n-am apucat sa beau un suc ca m-au si chemat ca e gata si plus de asta s-au purtat foarte amabil de chiar m-am simtit bine. Bravo lor!
Sonda de marsarier
Collapse
X
-
Si la mine sa saturat de viata sonda prin februarie(mai am garantie pe masina un an),ma-m dus cu ea la service iar in 10 min cat a durat toata operatiunea a si schimbat-o mesteri de la service!
PS:bine ca am scapat de ea si ca a "picat" si la mine cat mai e in garantie,am scapat de-o grijasigpic
Comment
-
Salut
am 1.4 mpi laureate garantie extinsa, garantiile le-am facut in fiecare an pt ca nu faceam 15k pe an
un ziua in care mergeam la garantie atunci se defecta
la prima garantie am vazut exact cind o dadea jos de pe rampa ca nu se aprinde becul la spate
la al doilea an de garantie mi s-a defectat exact cu 2 zile inainte de a ma duce la service
in iunie fac a treia garantie
sper sa nu se defecteze dupa
operatia de schimbare la service de fiecare data nua durat mai mult de 15 min
dupa a treia garantie va dau de veste daca s-a defectat sau nu
multa bafta
Comment
-
Inseamna ca ai avut ghinion, sa se strice sonda de 2 ori in 2 ani e ceva.
Comment
-
Da e adevarat ca am avut ghinion
dar am avut si noroc ca mi s-a stricat exact cind trebuia sa merg la revizie si n-am mai facut 2 drumuri cu ea la service ca stii cum e: programare, spaga, etc......
ultima data cind am schibato mi-a spus "meseriasu'" ca au fost multe probleme cu sondele si ca de-acum n-o sa mai fie
asa sa fie
hai sa aveti o zi buna si fara evenimente
va tin la curent dupa revizia la trei ani
Comment
-
Ba o sa fie si de acum in colo probleme, doar nu s-a schimbat modelul sondei.
Comment
-
N-am zis ca o sa fie probleme la tine, ci in general.
Calitatea pieselor nu s-au schimbat, iti zic sigur.
Comment
-
Hristos a inviat! Bine v-am regasit ca am fost plecat intr-o zona rurala fara net...Na ca mi s-a intamplat si mie: nu mai functioneaza lumina pentru marsarier. Am schimbat becul-degeaba! Cred ca maine ma duc si eu pe la un service!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Poziitile merg?Daca merg,e sigur sonda.Daca nu ,s-ar putea sa fie siguranta,ca parca sunt pe aceeasi sigurantaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Merg toate luminile, mai putin marsarierul...Si ma miram ca acu' vreo 2 zile unu' dadea din maini pe langa mine...Saracu' cred ca ma boscorodea ca nu merge lampa de marsarier, dar mie mi-a picat fisa abia ieri...Multumesc pentru sfaturi!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Hristos a Inviat !! Gusi vezi ca avea cineva pe forum sonde de vanzare la 60 lei , daca un mai ai garantie e foarte usor sa o schimbi chiar tu : scoti roata fata-stanga , si e un plastic care acopera sonda....ala se da intro parte usor...si dupa aia desurubezi sonda o inlocuiesti si gata problema...;))1.6 mpi cu un strop de redbull
Respect pentru ca imi pasa
Comment
-
Si sonda originala Dacia e Made in Turkey, deci e o alegere buna cea cu 40 lei.
Comment
Comment