Leduri Semnalizare Interior

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Leduri Semnalizare Interior

vreau sa montez 2 leduri (care se lipesc cu banda dubluadeziva) in interiorul masini care sa se aprinda atunci cand actionez semnalizarea, (1 pentru stanga, 1 pentru dreapta)
    dar nu stiu unde sa ma leg cu ele....
    -la releu?(unde e ala?)...
    -la maneta de semnalizare?...
    -la butonul de avarii?(ar fi mai indicat, dar nu stiu daca e posibil)

ma puteti ajuta cu o idee !?!?!

scuze daca am gresit cu topicul,dar am mai cautat pe forum si nu am gasit ceva discutii legate de treaba asta

da ce nu stii care sus si care-i jos?

sigpic

Comment

la ce te ajuta sau este mai practica dorinta ta ?
      sigpic #

Comment

Marius daca tu vrei treaba asta sa iti arate tie in bord ledurile ce directie semnalizezi este treaba ta...
        Eu te pot ajuta in felul urmator...Te legi cu fiecare led in parte de semnalizarea dreapta sau stanga al fiecarui traseu in parte.
        Poti lua alimentarea de la semnalizarea de pe aripa masinii,,legandu-te de firele alea,asta dupa ce in prealabil ai indentificat plusul la fiecare in parte stanga/dreapta.
        Daca pui leduri de 3 volti,,mai pui si tu o rezistenta de vreo 700 de ohmi sau de 1 kiloohm...apoi le pui ledurile unde vrei tu.
        Daca iei leduri de 12 volti direct,,mai pui totusi o rezistenta de 50 de ohmi.
        Daca nu intelegi ceva ,,mai intreaba-ma!

Comment

multumesc Marian
          am gasit la un market niste leduri de 12V,2 pe set(nu sunt doar ledurile, sunt cu totul...), sunt speciale pt auto,se pun in interior de frumusete,asa... si m-am gandit sa le pun eu pe semnalizare,
          SoNyKeL - la multe alte masini,asa au, un bec de stanga,unu de dreapta...la dacie,sa fie mai ieftin au pus 1 bec. nu e vb de stanga si de dreapta....un prieten (care alta masina) ma intreba de ce am avaria aprinsa, atunci cand eu doar semnalizam

si pare mai interesant asa, nu e neaparat o necesitate

inca nu am rezolvat, se ma leg la alea din aripi e cam complicat (fire lungi prin masina)
          dar am gasit la butonul de avarii ceva interesant, adica pot sa ma leg cu unu (cand dau dreapta),dar nu pot sa ma leg cu ala pentru stanga..
          Last edited by mariusmjm; 2 July 2010, 17:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google