Cine are idee unde si cam la ce pret pot gasi un neon pentru iluminare interioara, si eventual unde si cum sa il montez pe plafon, si unde si cum il pot alimenta...?? Sau daca are cineva asa ceva, sa-mi spuna si mie.... Va salut
Neon albastru interior
Collapse
X
-
Originally posted by tyger_eye04 View Postpai eu l-am luat pe al meu (neonul) din Carrefour cu vreo 50 Ron. Dai gaura in plafon cu o bormasina, dar cu grija sa nu dai si in tabla.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
AM vazut chiar azi in cora la oferta(cred ca erau 10 ron)dar parca era spart
adik toate pareau sparte(nush daca e pt efect sau erau defecte)Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
-
Chiar asa, de unde ai sigla de pe prag?
Eu mi-am pus albastru la plafoniera. Am luat 2 becuri pentru pozitie din bazar - cu 5 ron - si am schimbat unul din becuri din plafoniera (ala cre se deschide odata cu usile) si la nevoie am bec puternic, normal - ala din dreapta
Mi-ar placea sa mai pun unul, pe undeva prin spate la pasageri, dar nu stiu de unde sa il leg...
Comment
-
Originally posted by morariu_alex View PostChiar asa, de unde ai sigla de pe prag?
Eu mi-am pus albastru la plafoniera. Am luat 2 becuri pentru pozitie din bazar - cu 5 ron - si am schimbat unul din becuri din plafoniera (ala cre se deschide odata cu usile) si la nevoie am bec puternic, normal - ala din dreapta
Mi-ar placea sa mai pun unul, pe undeva prin spate la pasageri, dar nu stiu de unde sa il leg...Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Comment
Comment