Neon albastru interior

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neon albastru interior

Cine are idee unde si cam la ce pret pot gasi un neon pentru iluminare interioara, si eventual unde si cum sa il montez pe plafon, si unde si cum il pot alimenta...?? Sau daca are cineva asa ceva, sa-mi spuna si mie.... Va salut
    Logan Ambition 1.6 8V

pai eu l-am luat pe al meu (neonul) din Carrefour cu vreo 50 Ron. Dai gaura in plafon cu o bormasina, dar cu grija sa nu dai si in tabla.
    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Originally posted by tyger_eye04 View Post
      pai eu l-am luat pe al meu (neonul) din Carrefour cu vreo 50 Ron. Dai gaura in plafon cu o bormasina, dar cu grija sa nu dai si in tabla.
      Ai vreo poza, sa vad mai exact cum ai facut? Daca nu cer prea mult? Si inca o intrebare, cum este alimentat la energie neonul tau?
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

AM vazut chiar azi in cora la oferta(cred ca erau 10 ron)dar parca era spart
        adik toate pareau sparte(nush daca e pt efect sau erau defecte)
        Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

asa mi-am pus eu 2 neoane

DSC02856.JPG

DSC02857.JPG

DSC02858.JPG

sigpic

Comment

Nu ma atrage neonul,dar imi place sigla de pe pragul masinii.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

off: important e ca iti palce ceva
              sigpic

Comment

Chiar asa, de unde ai sigla de pe prag?
                Eu mi-am pus albastru la plafoniera. Am luat 2 becuri pentru pozitie din bazar - cu 5 ron - si am schimbat unul din becuri din plafoniera (ala cre se deschide odata cu usile) si la nevoie am bec puternic, normal - ala din dreapta
                Mi-ar placea sa mai pun unul, pe undeva prin spate la pasageri, dar nu stiu de unde sa il leg...
                Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

hehehe sigla de pe prag o am doar eu si UNIC am facut comanda la un tip care se ocupa de stikere
                  sigpic

Comment

da da .. ptr detalii pm me..
                    sigpic

Comment

Originally posted by morariu_alex View Post
                      Chiar asa, de unde ai sigla de pe prag?
                      Eu mi-am pus albastru la plafoniera. Am luat 2 becuri pentru pozitie din bazar - cu 5 ron - si am schimbat unul din becuri din plafoniera (ala cre se deschide odata cu usile) si la nevoie am bec puternic, normal - ala din dreapta
                      Mi-ar placea sa mai pun unul, pe undeva prin spate la pasageri, dar nu stiu de unde sa il leg...
                      Da,si eu as vrea la pasager, insa nu am idee cum il pun, unde sa il pun....si eu as vrea tot pt plafoniera, adica acolo sa montez, si eventual unul in spatiul de sub consola centrala.....
                      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Am si pe partea dreapta...
                        Attached Files
                        ...de doi lei :p

Comment

Super cu neoane sub bord!!! Acum pot vedea si eu cat de murdare sunt covorasele si pedalele.

Comment

OK, si toti cei care ati pus poze, si care aveti neoane, indiferent de pozitia lor in masina, cum ati facut alimentarea? La bricheta? Sau cum?
                            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

fiecare neon are mufa care o bagi in locul brichetei. Eu mui-am luat un adaptor ca sa pot baga 2 neoane )
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google