Sfat achizitionare Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bad_wolf .... eu acum am vazut mai bine.. oglinzile stiu ca sunt electrice dar chiar sunt si incalzite ?? eu habar nu aveam de treaba asta :|

Comment

Da, sunt si incalzite. Iarna, daca sunt inghetate sau au zapada pe ele, se dezgheata repede.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

DA ,Razvan sunt incalzite 100 % , nici eu nu am stiut cand am cumparat-o, dar mi-a zis electricianul care mi-a montat wooferul , in momentul cand dai drumul la dezaburirea spate a lunetei se incalzesc si oglinzile ;) .....aaaaa si mai avem si alternator de 100 A pt. ca are aer conditionat , deci nu va fi problema cu curentul
        sigpic

Comment

merci , merci mult

Comment

Originally posted by bogdan074 View Post
            bine vam gasit
            maine tre sa ridic si eu masina e 1.6 MPI
            sper ca am facut o aleger buna abia astept sa o incerc
            stie cineva daca la constanta dilarul da ceva? (covoras, deo,.....)
            nu stiu dupa ce criterii fac asta, dar mie mi-au dat mocheta(pe care am schimbat-o de urgenta cu covorase de cauciuc tot de la ei pentru ca mocheta se face varza cand e mocirla p-afara)
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

nu e nici o problema daca nu imi da mocheta. sunt 30-40 lei in alte magazine

Comment

Eu mi-am luat logan berlina in nov 2007 si nu mi-au dat la echiparea Preference 1,6 mpi nici mocheta si nici covorase, a trebuit sa-mi cumpar de la ei si ii adevarat ca erau piparate preturile, am dat 100 lei pe covoare de cauciuc. Succes cu Loganu!!!

Comment

salut razvane bine ai venit in familie sa ai parte de logan si drum intis iti doresc

Comment

ms felyx, ms dybo la fel si voua

Comment

azi am ridicat masina si nu am primit decat o umbrela si un cd

Comment

bogdan sa o stapanesti sanatos si sa te duca unde vrei in siguranta

Comment

enjoy it
                          ce culoare e umbrela ? )
                          p.s. umbrela e punctul meu forte ))))) (nu stiam de umbrela)
                          de cd stiam

te rog sa imi zici ce a mai trebuit sa platesti cand ai intrat in posesia masinii ?

Comment

sa nu vorbesc prostii dar parca eu am platit numerele provizorii si autorizatia de circulatie temporara(pana ce mi-au venit numerele finale)-vreo 3-4mil cred...
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Se platesc numerele rosii, vreo 150 lei si RCA-ul, daca e platita cash masina.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

masina e in leasing pe 3 ani .. sa inteleg ca daca e in leasing pe 3 ani nu mai platesc rca ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google