Sfat achizitionare Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu am avut ce optionale sa ii pun. Jantele de aluminiu sunt scumpe si mi s-a spus ca nu se prea merita prin gropile de la noi, iar garantia extinsa iarasi nu am luat (am discutat cu un coleg de serviciu si unul de la darex). E ca la loto cu garantia. Sper sa fi facut o alegere buna. Sper sa fie buna masina cand imi vine, apoi ma gandesc la presuri de cauciuc, ornamentul toba si ceva huse pt situatii mai delicate: iarna, ploaie etc.

Comment

M-am urcat sapt aceasta intr-un logan (ceva mai vechi dupa interior) si am dat drumul la aer conditionat. Am inceput cam repede sa tusesc in masina. Asa va fi si la mine?

Comment

Adica era prea rece? O sa vezi ca vara, la calduri de 30-40 grade o sa vrei sa bage aer mai rece si nu merge.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu era prea rece dar mi s-a parut ca nu pot suporta acel aer. parca prea artificial facut. cine stie cat i se modifica compozitia

Comment

Cred ca era ceva praf prin instalatie, de ti s-a parut un aer de nerespirat si poate era dat pe recirculare.

Comment

Am fost ieri si am ridicat loganul
              momentan nu am ce sa ii reprosez
              sper sa ma tina cat mai mult si fara probleme

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
                Asteptam poze cu masina la My Ride.

Comment

Pentru cei care mai au dubii in legatura cu achizitionarea unui logan 1,4mpi va pot confirma faptul ca se merita loganul.Mai spun inca o data sunt f multumit, motorul trage bine, chiar si la 250km pe care i-am facut in doua zile. Inca nu aud nimik "greierasi", si sunt surprins de faptul ca stergatoarele nu se aud ca la alte loganuri(nu scartaiesc).nu regret alegerea facuta. Am un kiss 1,4. Inainte de luarea deciziei de a cumpara logan am cautat pe forumuri, pe mobile.de . Cam doua luni. Si de 8300 euro iei masina SH dar cu destui km. Povestea e f lunga: avantaje/dezavantaje. Citeam si pe forum audi ca producucatorul AUDI recomanda schimbarea distributiei la 80 mii km. Nu stiu daca e adevarat, dar ar trebui cei ce au masini noi audi sa ne spuna. La dacie 60 mii. Si inca ceva, dupa ce am platit loganul inca mai cautam pe forum dacia, in special acest forum. Si am vazut multe probleme. chiar citeam uneori ce au patit unii si imi parea rau ca o sa am si eu logan. si uite ca eu personal sunt f multumit. Desigur cine se asteapta la o super masina sa caute altceva si la peste 15 mii euro. Sora mea din Italia, posesoare de BORA din 2000, m-a felicitat si mi-a zis ca pe drumurile noastre nu se merita masini scumpe. Asa ca as recomanda celor care se mai gandesc la ce masina sa isi cumpere sa nu ia in calcul chiar tot ce se scrie pe forumuri. Sunt multi posesori de logan si deci implicit multi utilizatori forum. La cate loganuri sunt e normal sa mai fie probleme. In concluzie: cei ce sunt dezamagiti de problemele ce se discuta aici despre logan sa se mai gandeasca si sa nu renunte la LOGAN. E parerea mea personala.

Comment

Bravo Criistinik.Sa o stapanesti sanatos ,sa nu intampini probleme tehnice si nici de alta natura ,sa ia gija de ea,si toate cele bune.Si eu am tot kiss de 1.4 si pot spune ca desi abia are vreo 2800 km sunt foarte incantat de ea,la mine momentan nu aud nici un "greieras" sau alte zgomote,nu am intampinat nici o prb mecanica si ma declar multumit.Acum in aprilie ma gandesc sa-i schimb uleiul filtre etc sa scap de Dacia Oil ca m-a ingrozit la ce am citit pe thread-ul de ulei .Numai bine inca o data ,sa-i dai sa pape benzina buna si sa o menajezi primii 3000 km sa nu o turezi prea tare

Comment

Primii 1000 de km e rodajul, dupa nu mai conteaza.

Comment

Da dar nu strica sa fii atent pana pe la 3000 ,nu?

Comment

Nu. :-)

a trecut era Dacia 13XX (motoarele "vechi, antice si de demult") :P
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

@Xsander: De la 3000-4000 km incepe sa-si dea drumul motorul si merge mai bine si consuma mai putin.
                            Rodajul e de 1.000 km, si asa e destul de mult.

Comment

Ce benzina puneti?

Comment

Sa nu-l intrebi pe tavi, fereasca D-zeu, ca asta baga kerosen cu CO120 ; dupa posturile lui ai tras concluzia ca dacia oil nu e bun? pai aia de prosti dau 3 ani garantie la motor cu uleiul ala, de prost ce e? Hai mah, nu mai fiti copii, ca nu mergeti toti ca loeb sau schumacher cu aspiratoarele oricum, exista thread "de unde alimentati cu benzina" si gasesti acolo sute de raspunsuri. inca o data, nu te lua dupa tavi
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google