Sfat achizitionare Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inca o intrebare
    la kiss al meu de 1,4 mpi s-a spus ca nu arata consumul intantaneu.e adevarat si la restul masinilor?

Comment

Parca din 2005 sau 2006 ,nu mai stiu exact, CB nu mai afiseaza consumul instantaneu la nici o varianta de echipare.

Comment

Spre sfarsitul lui 2006/inceputul lui 2007 au scos acea functie. A mea este din iunie 2006 si are consum instantaneu.
        ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
        Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

Wow....interesant avatar ai God
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Masinile pre-septembrie 2006 au CI, iar cele post-septembrie 2006 nu au CI, indiferent de echipare.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Salut!
              Sunt posesorul unui model Logan kissfm rosu nemetalizat cu motor de 1.4 cm pe benzina.
              Pot sa-ti spun ca sunt foarte multumit de el, de asemenea as mentiona ca motorizarea se alege si in functie de persoanele care vor urma sa circule, astfel daca in majoritatea timpului masina este incarcata cu 4-5 persoane ar fi indicat un motor de 1.6 sau 1.5dci.
              Eu circul cu sotia si un copil cu al meu(motor de 1.4 mpi) si sunt foarte multumit.
              In privinta optiunilor as putea spune ca are aproape de toate, dar nu are scaune incalzite si nu afiseaza consumul instant la compiuterul de bord in rest e OK.
              As spune ca alegerea facuta de tine este buna.
              Iti urez multa bafta!
              sigpic
              VIATA ARE PRIORITATE

Comment

Originally posted by robram View Post
                Salut!
                Sunt posesorul unui model Logan kissfm rosu nemetalizat cu motor de 1.4 cm pe benzina.
                Pot sa-ti spun ca sunt foarte multumit de el, de asemenea as mentiona ca motorizarea se alege si in functie de persoanele care vor urma sa circule, astfel daca in majoritatea timpului masina este incarcata cu 4-5 persoane ar fi indicat un motor de 1.6 sau 1.5dci.
                Eu circul cu sotia si un copil cu al meu(motor de 1.4 mpi) si sunt foarte multumit.
                In privinta optiunilor as putea spune ca are aproape de toate, dar nu are scaune incalzite si nu afiseaza consumul instant la compiuterul de bord in rest e OK.
                As spune ca alegerea facuta de tine este buna.
                Iti urez multa bafta!

multumesc "de timpul acordat" .. deja a trecut 1 luna si 1 sapt fix de cand am masina si sunt foarte multumit. chiar foarte.
                iar de mers de obicei merg mai mult singur cu masina
                eventual sa mearga 1-2 amici cu mine si ce mai ies in familie, dar majoritatea timpului cam singur sau cu inca 1 persoana

Comment

Pot spune ca si casetofonul este ok. Nu am avut probleme cu el pana acu. Si se aude chiar bine. desigur de 180 euro imi puteam lua un casetofon mp3 mai bun, dar sunt multumit. Mai mult nu am nevoie la masina.

Comment

Am un Preferance 1,6 model 2006(Septembrie) de care sunt foarte multumit ,in schimb nu am aer conditionat , ABS , consum instantaneu , dar nu am avut ce face datorita faptului ca la inceputul lunii Septembrie nu era nimic in stocul reprezentatului PRISMA GALATI si am fost nevoit sa o cumpar (singura ).Motorul de 1,6 nu se compara cu 1,4 fapt reiesit la primul drum facut pe Cheile Bicazului.

Comment

• Am doua luni de cand am loganul, un kiss de 1,4
                      e o masina ok,
                      dar : 1. Geamurile se aburesc f repede
                      2. Nu e bine sonorizata
                      Fratele si-a luat o skoda fabia de 1,4 din 2002 si a dat 6800 euro, am condus-o si merge mult mai bine. Ca dezavantaj la ea: are 98 mii km (reali, verificati la SKODA), la cutie de viteze nu prea imi place(cred ca tre pus ulei) In rest are toate dotarile.
                      Concluzia: sunt multumit de masina, in plus daca te gandesti sa o iei pt mai multi ani (6-7ani) asa cum am ales eu, tot pe logan as merge.
                      Alta chestie: te urci in masini straine, iti place cum merg, parca regreti ca ai luat logan, dar cand ma urc in loganul meu nu ma dezamageste. Cam atat pe azi

Apropo: am doar 3 mii km.

Comment

• Criistinik , in partea de jos a comenzilor de la climatizare ai o parghie ce culiseaza stanga-dreapta , vezi sa fie pe exterior . Pe recirculare aer se aburesc geamurile repede , sper ca asta sa fie problema . Cat mai multi km fara drum la service decat revizii uzuale .
                        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Inca ceva: ce am patit cu loganelul:
                          1. Am montat husele cu cumnatul meu care are o bora din 2000 si am scos si banketa din spate. Becul din spate de la portbagaj nu se mai stingea. El spunea ca asa e de la inceput, ca tre sa se stinga repede. Apoi eu am aflat ca se stinge dupa 1 minut.
                          2. Nu se deschidea portiera din spate, eu am imprumutat-o de mai multe ori fratelui. Si mi-a zis un coleg de protectie copii, ca eram revoltat cum se defecteaza asa repede.
                          Concluzia: 2 lucruri pt care mergeam degeaba in service cu masina. Si culmea: si fratele si cumnatu cam radeau de mine ca uite am luat logan nou si am problemme deja cu el.

cum trebuie sa fie clapa aia? In dreapata sau in stanga?

Comment

• Din ceea ce spui tu...Nu e nici o defectiune!Daca era vre-un Mercedes cu "problemele" astea pun pariu ca nu era nici un bai!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @criistinik:
                              1. Becul din portbagaj este pus la masa temporizat de UCH. Lumina se stinge dupa 20 minute daca tii o usa deschisa sau portbagajul si dupa 5-15 minute daca tii portbagajul si toate usile inchise si asta pentru ca exista niste standarde internationale care mentioneaza niste lucruri referitor la portbagaj si iluminara lui: Obligativitatea ca un anumit numar de minute (5 -15) incuietoarea portbagajului sa fie iluminata. De ce? Pentru ca, in caz de incident cu inchiderea unei persoane in portbagaj, aceasta sa poata deschide porbagajul din interior, sa nu stea sa bajbaie.
                              2. Clapeta trebuie sa fie in stanga daca nu ma insel, oricum, vezi si tu cum se deschide usa din interior, cu ea in stanga sau in dreapta.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Criistinik , in partea de jos a comenzilor de la climatizare ai o parghie ce culiseaza stanga-dreapta , vezi sa fie pe exterior . Pe recirculare aer se aburesc geamurile repede , sper ca asta sa fie problema . Cat mai multi km fara drum la service decat revizii uzuale .

cum trebuie sa fie clapa aia? In dreapata sau in stanga?

intrebarea mea era pt aburirea geamurilor, nu pt deschidere portiere.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google