Sfat achizitionare Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am platiti numerele provizorii 110 RON iar RCA-ul a fost gratis 1 an pt. ca era promotie , deci cu 1 milion mi-am luat masina de la dealer. Ca si accesorii mi-am luat covorase de cauciuc originale , scrie si LOGAN pe ele (140 RON)care au marginile indoite in sus sa nu iasa nisipul si pietricelele iar covorasul soferului are prindere in 2 capse sa nu alunece sub pedalier, sunt foarte bine lucrate si f practice ; mai erau aparatorile de noroi 110 Ron cu montaj gratuit ...vorbesc aici de pret de dealer !!
    Cand o iei de la dealer sa te uit atent la toate detaliile , de exemplu mie mi-a dat-o cu un capac de roata crapat si am observat a doua zi , dar tipul de acolo mi la schimbat fara comentarii, dar putea sa zica , ca eu l-am crapat intr-o bordura , deci grija la detalii !!!
    sigpic

Comment

@RazvanB: Platesti RCA-ul, dar iti vine acasa o factura peste ateva saptamani, cel putin eu asa stiu. Eu am luat masina cash si nu m-a interesat treaba cu leasingul asa ca nu ma pricep asa bine.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ms andrei, dragut si "in ajutor" ca intotdeauna "D
        off acum: la kiss fm'ul meu tot interiorul si unele dotari sunt de prestige, deci intrebarea... am vazut ca bordul e cu turometru si vitezometru albe, noaptea ce culoare au ? .. ms

Comment

Se aprind ledurile tot portocalii noaptea, ca la orice versiune.

Comment

La IPSO nu am platit numerele rosii insa m-au rugat ca atunci cand expira sa le returnez Am fost placut impresionat...insa la revizie au dat cu batul in balta!Ata ete!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Au facut asta pentru ca probabil nu mai aveau numere rosii, a fost o perioada de criza la numere si au apelat la solutii de returnare.

Comment

Salut omule! S-o folosesti sanatos! Dak aveam banuti sa o iau noua , un kiss fm 1,6 as fi vrut...Am vrut o Corsa initial, dar LOAGAN are "di tati": AC,ABS,proiectoare, geamuri electrice...La drumurile noastre- pe care din pakate tot asa le vad inca vreo 10 ani de aici incolo, pentru ca autostrazile trebuiau incepute de Iliescu-Roman ca sa ne miscam noi acum pe ele!-e o masina f buna! Plus ca bagi tata si pasageri, si bagaje...Bafta!
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

salutare nenea gusi / nu masina inca nu a ajuns. mia zis dealurul ca luna aceasta sunt 2 tir'uri care vin cu masini. 1 vine pe 19 februarie / celalalt pe 25 februarie . deci ori pe 19 ori pe 25 . de varianta sunt foarte multumit , mau lamurit si baieti ide pe forum cu unele chestii, mai ales ca majoritatea dotarilor (80%) sunt de prestige. si mie imi pare sincer rau ca nu miam luat 1.6 sau .15 dci . dar tot "raul' spre bine. imi place sa cred ca si motorul de 1.4 isi va face treaba serios. nu ?

Comment

Pari o persoana cu capul pe umeri...deci sigur isi va face treaba ;)
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Da cred ca e bun! Nici eu nu ma pricep bine la masini, ca sunt incepator...p.s.-Si dak mai zici nenea ma supar !
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

"nenea" cu gilimele de rigoare
                        am vrut sa para mai mult un "alint" dar si putin respect din partea mea ca sunt ceva ani diferenta intre noi. dar daca nu doresti sa mai zic "nenea" nu o sa mai fie nenea

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                          Pari o persoana cu capul pe umeri...deci sigur isi va face treaba ;)
                          darkside3 multumesc pt "compliment" toate cele bune mane flower:

Comment

Sa nu iti para rau ca ai luat 1,4. Iesi mai ieftin la asigurari, la consum si la impozit. Tot 1.4 am si eu si nu regret deloc ca am ales asta. Sincer.....dupa 4000 rpm nu am simtit diferenta intre 1,4mpi si 1,6mpi, e adevarat, la turatii joase se misca mai bine 1,6-le. In schimb dizelache de 70 cp doar are cuplu care te tine o idee in scaun. Dar la plecare de pe loc pana la 80km/h (cat imi trebuie in oras) nu poate decat sa-mi vada numarul din spate. Cu dizelache 85 cp nu am mers, dar am mers cu Megane 1,5 dci 85cp, intradevar se misca bine.
                            Una peste alta, sa o stapanesti sanatos, sa ai grija de ea si sa o uzi.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                              Sa nu iti para rau ca ai luat 1,4. Iesi mai ieftin la asigurari, la consum si la impozit. Tot 1.4 am si eu si nu regret deloc ca am ales asta. Sincer.....dupa 4000 rpm nu am simtit diferenta intre 1,4mpi si 1,6mpi, e adevarat, la turatii joase se misca mai bine 1,6-le. In schimb dizelache de 70 cp doar are cuplu care te tine o idee in scaun dar la pelcare de pe loc pana la 80km/h (cat imi trebuie in oras) nu poate decat sa-mi vada numarul din spate. Cu dizelache 85 cp nu am mers, dar am mers cu Megane 1,5 dci 85cp, intradevar se misca bine.
                              Una peste alta, sa o stapanesti sanatos, sa ai grija de ea si sa o uzi.
                              cu siguranta sper sa ne putem vedea si sa va cunosc si personal pe "colegii" de pe forum , sa mai discutam una alta , mai o discutie contradictorie mai ceva ca .. na... asa e frumos

Comment

Razvan va asteptam la Sibiu pe data de 8 Martie la Intalnirea Nationala , vezi topicul dedicat ...o sa ne cunoastem atunci mai multi, plus ca ii mai faci si rodaju pana la Sibiu ;)

@vitriol : A mea nu o vazut mai mult de 3500 Rpm inca, si zici ca dupa 4000 rpm trage mai fain ???
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google