Eu am platiti numerele provizorii 110 RON iar RCA-ul a fost gratis 1 an pt. ca era promotie , deci cu 1 milion mi-am luat masina de la dealer. Ca si accesorii mi-am luat covorase de cauciuc originale , scrie si LOGAN pe ele (140 RON)care au marginile indoite in sus sa nu iasa nisipul si pietricelele iar covorasul soferului are prindere in 2 capse sa nu alunece sub pedalier, sunt foarte bine lucrate si f practice ; mai erau aparatorile de noroi 110 Ron cu montaj gratuit ...vorbesc aici de pret de dealer !!
Cand o iei de la dealer sa te uit atent la toate detaliile , de exemplu mie mi-a dat-o cu un capac de roata crapat si am observat a doua zi , dar tipul de acolo mi la schimbat fara comentarii, dar putea sa zica , ca eu l-am crapat intr-o bordura , deci grija la detalii !!!
Cand o iei de la dealer sa te uit atent la toate detaliile , de exemplu mie mi-a dat-o cu un capac de roata crapat si am observat a doua zi , dar tipul de acolo mi la schimbat fara comentarii, dar putea sa zica , ca eu l-am crapat intr-o bordura , deci grija la detalii !!!
Comment