If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai uite la ce m`am gandit..oare cum ar arata daca as decupa in fetele de usi niste gauri exact cat e ceea din torpedou unde intra lampa aia de lumineaza..si in fiecare usha sa pun cate una de aia si inauntru sa pun bec rosu..sau p fata alba si p spate rosii..ce ziceti`??astept pareri
poi de sus..dar si la usa sunt practice..seara cand te dai jos vezi unde pui picioru`..sau te vad cei care trec p langa tine ca sa nu iti ia usa cu ei..
sincer mi cam frica sa gauresc fetele de usi...dar o sa o fac..amm vazut la o skoda fabia si tare bine da..is prea tari..deci nu ma las
cel mai bine eu zic ca ar da lampa de aia cum avem in torpedou..facem gaura exact ca si acolo si lampa intra perfect..si gata toata treaba..nu credeti`??..si becurile le pune fiecare in ce culoare ii place
faza cu butonelu nu se merita... dar trebuie sa luati in calcul consumul... daia ziceam cu leduri ptr ca e consumul mult mai mic deci daca va puneti becuri in toate cele 4usi si cu plafoniera eu zic ca UCH-ul ``sare in aer`` si mai trebuie luat in calcul si dinstanta dintre partea de jos a usii si prag ptr ca cel mai elegant vine pus sub buzunaru usii loc e destul exact in stanga cum te uiti la usa... dar lampa trebuie sa fie foarte plata ca sa nu frece in prag , sau se poate pune lampa exact ca in torpedou cu tot cu buton si trageti alimentari separate...
firele le iei de la alimentarea plafonierei pe pozitia "usi deschise", caz in care se vor si stinge respectivele becuri cand incuiati masina. e buna ideea? apropo de ce-a zis sony, si eu as merge tot pe led-uri daca musai vreti lumina in usa.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment