Cand schimbi treapta la cuplu maxim...atunci papa benzina masina. Exact cum au spus baietii si mai sus....incearca sa schimbi pana la 3000.......si mai vb. A...si la benzinar, subturat rar exista....ca sa nu omori ambreiajul.
Nelamurire Remapare
Collapse
X
-
Originally posted by maha90 View Post
Am un ph2 16v, 105cp, in oras mananca in jur de 11...11,5 [schimb la 3000rpm].
Doresc sa-mi fac o remapare nu neaparat pentru cuplu si viteza ci si pentru consumul care din cate am citit el scade ...
Nelamurirea mea este daca fac aceasta remapare si in loc de 105cp o sa am 115-116 o sa am probleme pe la itp sau p la rar sau cu politia? In cartea masinii scrie ca am 105 cp, viteza max este de 183km/h (eu am dat 185 cu ea) si alte detalii despre masina... cei de la itp/rar/politie au cum sa verifice si sa vada ca eu nu mai am calutii din fabrica si am mai crescut altii care i-am adaugat?
Am aproape 9000km cu masina, am revizia la zi (chiar le fac mai devreme de timp/km), este indicat sa fac aceasta remapare acum sau sa mai astept?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Poate ar trebui sa schimbati in zona de cuplu a masinii si nu sub aceasta.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by cosmin_BR View Postsi zona de cuplu insemand pana in cat?
Eu remparea o am de doi ani si ca fapt divers mai multe am schimbat la ea in perioada pre-remapare decat in perioada post-remapare. (vorbesc de piese ce pot fi afectate nu de becuri, sonde sau consumabile).Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
ok m-am lamurit cu remaparea o s-o fac ! sper sa fie ok... daca imi spuneti si pe unde sa fac remaparea asta...un service bun sau cv de genu ar fi ok
@mai multi :P ... nu am zis ca schimb ambreiajul de la remapare, am zis ca din cauza traficului si mersului "bara la bara" o sa-l omor... si cu banii econimisiti de pe remapare ( in caz ca imi micsoreaza consumul) o sa imi permit mai usor un ambreiaj pe viitor
MAI AM O INTREBARE care are poveste ei...
un amic are un opel astra, are parte de pe centru (capota motor, capota masina, portbagaj) vopsite (colate) in negru... a fost oprit de politie sa-l intrebe de ce este colata masina si daca are aprobare sau ceva de genu :|
au voie sa se lege de asa cv? trebuie omologata acea folie de pe capota si portbagaj? (daca colezi toata masina cu folie mata ... inteleg)Last edited by crististreulea; 6 July 2010, 13:53.
Comment
-
ii schimbi mai mult de 40% din culoare, mergi la rar si treci in talon. simplu
fa remapare, creste puterea si scade consumul. si poti aschimba la 1500rpm, ca trage. sa moara, eventual...nu te lua dupa handicapatii care fac remapari sau aia care au deja la 3 masini remapare si la toate dupa remap le-a crescut consumul, ca aia clar habar n-au ce e ala un motor termic cu ardere interna si fac numa' divagatii p-aci pe forum...io la a mea dupa 2 remapari a scazut consumul cu vreo 3litrii la suta si ma gandesc cu groaza ca daca-i mai fac o resoftare, imi baga benzina in rezervor de-o sa dea pe dinafara...
'va-n pricepere, ca va luati dupa toti semialfabetizatii . cum sa ai mah, crestere de putere si consum mai mic la un motor aspirat? fa o vizita manualului de fizica de-a 10-a...vorbeste cu cei care fac chiptuning, nu cu "reisarii" care nu stiu ce inseamna cifra octanica, dar iti dau lectii despre motoare si curse. in viziunea lor, normal...
la benzinare e simplu. vrei putere, ai consum marit. vrei economie, nu mai calci ca inecatu' pe pedala. alta varianta, nu ei. stiu ca e demoralizant, dar e tristul adevar. de care o sa te convingi dupa ce faci remaparea.Last edited by Seba; 7 July 2010, 00:53.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
ok )) am ras cu lacrimi.... ) esti tare rau...
ms mult pt sfaturi...
Comment
Comment