An Fabricatie Gresit In Baza De Date

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• An Fabricatie Gresit In Baza De Date

Salutare!
    Am fost azi sa-mi fac ITP-ul si cel de acolo mi-a zis ca e gresit anul de fabricatie din baza de date, e posibil asa ceva? Sau nu a vrut omu sa-mi faca itp-u? Tin sa mentionez ca pana acum am mai facut 1 inspectie si nu mi s-a zis nimic.
    Mi-a dat un raport de inspectie pe care a scris ca e gresit anu de fabricatie din baza de date, pot circula cu masina avand in vedere ca itp-u e expirat,avand doar aceasta foaie? (am oprit un politist de la rutiera si mi-a zis ca da, dar tot am dubii).
    In cateva zile se rezolva.

Va multumesc.

pai cand aflii despre ce e vorba , sa ii zici si la nenea militianu , sa il scoti din ceata )
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

incearca sa faci itp-ul in alta parte, poate nu persista problema...
      Ratacit in spatiu...

Comment

Mi-a zis sa revin in 2 zile ca va rezolva problema prin cerere la Bucuresti. Tot sunt curios daca a mai patit cineva asta si daca se poate circula, am nevoie urgenta de masina.

Comment

Da-mi pe PM seria cartii de identitate vehicul si ultimile 3 caractere de la seria caroserie si iti spun care ste problema .Nu am intalnit cu an de fabricatie gresit pana acum .Daca ITP este expirat nu ai voie sa circuli,mai rau, daca faci accident, nu ai acoperire la CASCO sau RCA,esti bun de plata.
          Last edited by dan.gutu; 6 July 2010, 18:54.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Am trimis. Mersi

Comment

Nu poti circula cu masina daca cei de la ITP nu ti-au dat inspectia tehnica, asteapta sa treaca cele 2 zile si te duci iar la ei, sa nu te duci la alta statie de itp pentru ca deja esti bagat in baza lor de date

Comment

numai la masinile care au suferit omologari individuale am mai intalnit problema asta.
                am avut la munca un camion la care sasiul a fost comandat in 2005, a intrat in tara in 2006 si dupa ce s-a schimbat destinatia din platforma si cisterna si s-a facut IPROCHIM si ADR s-a emis o noua carte de identitate cu data fabricatiei (sau mai bine zis a omologarii) 2007.
                cu cartea noua nu au fost nici un fel de probleme.
                masina ai luat-o de noua sau a suferit modificari?
                sigpic
                Ambition 1.5 dc

Comment

Pai in cazul lui, se poate duce, pentru ca nu a platit nimic,si cand esti respins pe motive tehnice te poti duce in alta parte,dar trebuie sa platesti iar.
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Masina este de noua in proprietatea mea ( mai bine zis a tatalui meu,dar el nu are carnet- asa ca). Nu a fost schimbat nimic la ea. Maine chiar daca voi parea iresponsabil imi voi rezolva problemele si joi ma prezint cu ea la domnul de la itp.

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
                      Pai in cazul lui, se poate duce, pentru ca nu a platit nimic,si cand esti respins pe motive tehnice te poti duce in alta parte,dar trebuie sa platesti iar.
                      Total gresit cand vine vremea sa faci inspectia tehnica a masinii tale si daca ai ghinionu' sa te respinga din x motive tehnice chiar as vrea sa te vad daca la alta statie itp chiar si cu spaga nu vei trece inspectia tehnica si vrei sa stii de ce? pentru ca esti bagat in baza lor de data o data si a 2 a oara nu mai ai cum si asta o spun din propria experienta a socrului meu

Comment

Asteptati sa verifice si DAN.GUTU despre ce e vorba. ITP MAN, e saritor, ca de obicei!
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Originally posted by jelly View Post
                          Total gresit cand vine vremea sa faci inspectia tehnica a masinii tale si daca ai ghinionu' sa te respinga din x motive tehnice chiar as vrea sa te vad daca la alta statie itp chiar si cu spaga nu vei trece inspectia tehnica si vrei sa stii de ce? pentru ca esti bagat in baza lor de data o data si a 2 a oara nu mai ai cum si asta o spun din propria experienta a socrului meu
                          vrei sa punem un pariu,nu ma contrazice ca asta fac zilnic,am incercat si nu apare nicaieri,nici macar la RAR ca masina a fost la x statii ITP.Daca cel la care ai fost, urmareste masina,poate sa vada daca are ITP facut,si logic sesizeaza RAR-ul, ca el a respins masina pe anumite motive si alta statie i-a dat admis.Eu am dat admis fara sa stiu la o masina care a fost respinsa pe nedrept,respectivul m-a intrebat daca sigur nu sun probleme si s-a dus la RAR,aia au reverificat si ei masina si a reesit ca a fost respinsa prima data pe nedrept,toate astea s-au intamplat in aceeasi zi.

Originally posted by cyntyras View Post
                          Masina este de noua in proprietatea mea ( mai bine zis a tatalui meu,dar el nu are carnet- asa ca). Nu a fost schimbat nimic la ea. Maine chiar daca voi parea iresponsabil imi voi rezolva problemele si joi ma prezint cu ea la domnul de la itp.
                          Am lamurit,este o greseala de arhivare,curios ca nu a vazut cel care a facut ITP-ul acum 2 ani.In baza date RAR a fost arhivata cu 2005 an de fabricatie,in carte si faptic este fabricata in 2006.
                          Last edited by dan.gutu; 7 July 2010, 08:19. Reason: Automerged Doublepost
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Multumesc mult dan.gutu. Sper sa se rezolve in baza de date cu anul. Oricum ma duc maine sa vad daca pot face.

Comment

[QUOTE=dan.gutu;660174] vrei sa punem un pariu,nu ma contrazice ca asta fac zilnic,am incercat si nu apare nicaieri,nici macar la RAR ca masina a fost la x statii ITP.Daca cel la care ai fost, urmareste masina,poate sa vada daca are ITP facut,si logic sesizeaza RAR-ul, ca el a respins masina pe anumite motive si alta statie i-a dat admis.Eu am dat admis fara sa stiu la o masina care a fost respinsa pe nedrept,respectivul m-a intrebat daca sigur nu sun probleme si s-a dus la RAR,aia au reverificat si ei masina si a reesit ca a fost respinsa prima data pe nedrept,toate astea s-au intamplat in aceeasi zi.

Ceea ce am spus mai sus a patit-o socrul meu mai exact anul trecut si nu am nici-un motiv sa vorbesc aiurea. A fost la o statie itp si la respins pt ca avea parbrizul fisurat si furtunele de la etrieri putin crapate si el ce a zis hai sa mai incercam la o alta statie itp unde cunoasteam pe cineva si cand a bagat datele masinii in calculator sa blocat si ne-a zis sa mergem unde am fost prima data asta bineinteles dupa ce am remediat defectiunile

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google