Boxe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Boxe

Salut ,
    Am si eu nevoie de niste ajutor din partea voastra
    Vreau sa imi iau boxe pe spate la golan dar nu stiu de care.
    Vreau sa aibe si ceva bass!

Pe fata am boxe MNC pe 16,5cm
    Mp3 Player Pionner DEH 2200UB

Dispun de 3 mil pt aceste difuzoare.
    multumesc
    sigpic

Din acei banutzi ai putea lua un amplificator pe doua canale decent pentru amplificarea sistemului MNC, sau material insonorizant pentru portiere fata, parerea mea.

Comment

Pe lista sunt difuzoare pt spate , dupa aceea amplificator si subwoofer
      sigpic

Comment

orienteaza-te spre gama HELIX, (seria ESPRIT) de ex .pe 16. suna super.

Comment

Vreau sa aibe si ceva bass!
          Acesta va fi ultimul lucru ce vei obtine cu difuzoare montate pe polita in free air. "Imprejurimile" face basul, nu vreo nume de firma...un subwoofer amplificat corespunzator va fi mult mai satisfacator.

Comment

pot sa pun o intrebare? avand ni vedere ca-i despre boxe. am boxele stoc si cand e bass la melodie imi zangane urat portiera cred, in masina nu se aude deloc, dar afara e foarte foarte urat. daca apas bandoul de pe portiera( numai la sofer se aude), nu se mai aude aproape deloc. sfaturi? oricum in viitorul apropiat imi schimb boxele
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Pe spate i-ati ce vrei tu..numa sa se auda bine. ALPINE sau MTX ar fi o sugestie, Pioner....ACum, daca te duci intr-un magazin specializat, poti sa faci o comparatie intre ele, care si cum se aude mai bine si mai clar.
              Acum.....daca vrei sa se auda bine, si basul sa fie bass, cand vrei sa montezi bozele pe spate, nu taia polita din carton a masinii (aeea cu stopul central si cu a 3a centura), ci monteaza boxele, sub ea...sub rama din tabla. Se va simte diferenta...crede-ma pe cuvant.

PS: orienteza-te pe ceva oval...da mai bine...dar nu intotdeauna.
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

boxe ovale JBL sunt bune ? pt spate
                sigpic

Comment

Nu stiu exact....incearca si tu...vezi cat de clar se aude...si cat de bine, in primul rand.
                  Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Boxe la logan

ok am vazut ca topicul este despre boxe. Sunt incepator si doar ce mi-am achizitionat un logan , bun intrebarea mea este. Deci am boxele ei originale cu diametrul de 13 cm , pot sa pun boxe de 16 cm fara sa modific ceva pe usa sau pe spate ??
                    Va rog nu radeti de mine ,pentru ca sunt incepator si chiar nu ma pricep la chestii din astea.

Comment

Bogdan388 nu poti sa pui fara sa modifici acei 13 cm reprezinta diametrul boxei, este imposibil sa pui de 16 cm fara sa modifici (ca si cum ai vrea sa bagi un capac de bidon intr-o sticla de 0,5)
                      sigpic

Comment

Originally posted by felix. m View Post
                        Bogdan388 nu poti sa pui fara sa modifici acei 13 cm reprezinta diametrul boxei, este imposibil sa pui de 16 cm fara sa modifici (ca si cum ai vrea sa bagi un capac de bidon intr-o sticla de 0,5)
                        ok in ce sens ar trebui sa modific locul acela unde intra boxa? Ar trebui sa decupez din tabla sau ce anume?

Comment

Da sa decupezi din tabla\plastic depinde ce ai, pe dimensiunea si forma boxei
                          sigpic

Comment

ok , deci in concluzie trebuie sa o duc la service sa le monteze
                            merci pt informatie

Comment

pe spate merge sa pui de 16 fara sa tai din tabla trebuie doar sa scoti protectia de plastic pe care o are difuzorul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google