sal! am si eu o problema cu niste boxe foarte bune zic eu...cel putin asa credeam pana acum!pe scurt: boxele de pe spate (alpine s-type 50watt-3 cai) desi sunt super bine prinse, cu garnituri de pasla si suruburi de 5 au un zornait metalic (de parca ar fi sparta membrana )...ati intalnit asa ceva pana acum? si daca da exista ceva de facut? in afara de scos si dus la garantie! membrana nu e sparta,m-am uitat super atent,iar zornaitul este si mai deranjant la volum mic!
problema boxe
Collapse
X
-
tot alpine am si eu, nu mai stiu modelul, la mine cand a taiat tabla nu a curatat chiar ok acolo si s-a strans pilitura din aceea si se auzeau aiurea dupa ceva timp; le-am dus prin Tineretului la un centru si mi le-au "rezolvat" le-am lasat acolo, le-au desfacut, le-au curatat si sunt ca noi; aveam si garantie dar nu cred ca se rezolva ceva la garantie pentru boxe...asta se intampla acum mai bine juma de an.
Comment
-
verifica totusi daca atunci cand leai strins nu leai torsionat de colturi si ai tras membrana intr-o parte si nu mai e centart pe mijloc(slabeste suruburile si vezi daca mai face asa ,daca e la fel ......sunt detonate si trebuie rebobinate su rebobinata daca e numai una)ai respectat firele de la boxe + si -
Comment
-
raspunsul este...una din boxe face asa si in casa,deci este ceva in neregula cu ea..garantia o mananca! cealalta avea o saiba lipita de magnet(intre magnet si membrana) pe care am vazut-o doar in casa...am pus-o inapoi pe masina si mere perfect. multumesc inca o data ptr. raspunsuri si rog un moderator sa inchida postul.
Comment
-
Ca sa nu fac un alt topic, am sa scriu aici. Am o problema cu o boxa pe spate, adica nu se aude, orice boxa asa pune pe cablurile respective. Am pus un cablu pe surubul ce prinde boxa de caroserie si face scanteie, celalalt nu. Ce pot face? M-am uitat la cablul ala si nu-i ciupit ( m-am uitat pana unde se imbina cu celelalte cabluri ) Problema e de ceva timp, am schimbat boxele pe spate si a functionat ok vreo luna,2, si apoi la hopuri/gropi/denivelari etc se intrerupea, pana cand nu se mai auzea deloc..Mai dadeam eu cate un pumn, dar nu tot timpul mergea asa ))) Maine ma duc sa vad daca primeste curent, alte solutii ce mai am ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Comment