Salut, unde gasesc niste huse din imitatie de piele speciale pt logan? diverse culori...ceva in care sa nu se infiga parul de caine..., am patura de caine dar tot degeaba...se infige parul in spatarele scaunelor din fata etc...deci daca stiti pe undeva va rog sa-mi ziceti, eventual niste poze cu modele vazute..merci !!!
huse logan imitatie piele, sau ceva de care nu se prinde parul de caine :D
Collapse
X
-
Originally posted by emil_munteanu View PostSalut, unde gasesc niste huse din imitatie de piele speciale pt logan? diverse culori...ceva in care sa nu se infiga parul de caine..., am patura de caine dar tot degeaba...se infige parul in spatarele scaunelor din fata etc...deci daca stiti pe undeva va rog sa-mi ziceti, eventual niste poze cu modele vazute..merci !!!Logan Ambition 1.6 8V
-
eu am asa ceva pe masina, le-am luat din targ vitan dar acum 2 ani si ceva, sunt ok ca aspect, ca prindere DAR sunt tocmai invers, vara se Incing si iarna sunt Reci...acum depinde de fiecare...bafta! am atasat si o poza cat de cat, cand ajung home poate va ajut cu mai multe, acum fiind @work.Attached Files
Comment
-
Originally posted by fascu_ady View Posteu am asa ceva pe masina, le-am luat din targ vitan dar acum 2 ani si ceva, sunt ok ca aspect, ca prindere DAR sunt tocmai invers, vara se Incing si iarna sunt Reci...acum depinde de fiecare...bafta! am atasat si o poza cat de cat, cand ajung home poate va ajut cu mai multe, acum fiind @work.1.6 mpi cu un strop de redbull
Respect pentru ca imi pasa
Comment
-
emile eu tin cainele in portabgaj prins cu lesa deja sa invatat la inceput plangea etc... ca dacal las prin masina isi lasa balele peste tot si topaie peste tot... acum o pun in spate in portabagaj si o mai vezi ca scoate capu si se uita la lumea dupa strada
sigpic
Comment
-
Originally posted by fascu_ady View Posteu am asa ceva pe masina, le-am luat din targ vitan dar acum 2 ani si ceva, sunt ok ca aspect, ca prindere DAR sunt tocmai invers, vara se Incing si iarna sunt Reci...acum depinde de fiecare...bafta! am atasat si o poza cat de cat, cand ajung home poate va ajut cu mai multe, acum fiind @work.
asa ceva am si eu dar pe crem. vara se incing grav iar iarna foarte reci. plus ca buretele din lateralele scaunului se lasa si nu mai ai sensatia aceea de scaun sport.
am dat 100 ron din vitan
Comment
-
Pe mine ma bate gindul sa cumpar un set de huse insa am tot atirnat sa fac treaba asta tocmai din cauza sistemului de prindere care de regula lasa mult de dorit - din experiente anterioare acum la 6 ani e cazul dupa o curatare completa si sanatoasa a tapiteriei... Sunt oarecum obligat. Am tot studiat net-ul insa nu prea gasesc preturi pentru cele de uzina croite special ptr scaunele de Logan. Aveti idee cam ce preturi mai au?
Multumesc.
Comment
Comment