Pierdut Factura Masina.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pierdut Factura Masina.

Se face ca le-am pus undeva in casa, unde stiam de ele si acum nu mai sunt, asta dupa cateva zile de neverificat ele nu mai sunt acolo, iar maine trebuie sa-mi cumpar alte numere provizorii si vroiam sa-mi fac si casco.
    Problema e ca acolo aveam factura dupa cei 2000lei, o copie dupa actul ala cum ca am dat 3 tichete plus factura de la restul de plata, plus chitantele.Toate in acelasi plic.

Deci maine nu mai pot cumpara alte numere rosii si nici casco poate.

Cum pot face rost de facturile alea si de documentul in urma caruia reiese ca am folosit 3 tichete?
    Oare cei de la banca (BRD) ma pot ajuta?

Cei de la banca nu stiu daca te pot ajuta depinde daca le-ai dus si lor aceste documente. La fel nu stiu referitor la documentul cu tichetele.

In privinta facturilor in mod sigur poti obtine copii (chiar cu mentiunea conform cu originalul) de la dealer sau in cel mai rau caz direct de la Dacia. Le scrii o scrisorica in care le spui necazul si le soliciti in mod politicos copie de pe factura. Sunt aproape 100% sigur ca se rezolva in modul asta.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

vezi si in Cartea de Service si Cartea de Garantie, ca unii Dealeri iti capseaza pe coperta o copie a facturii
      sigpic
      Ambition 1.5 dc

Comment

Am obtinut factura de la dealer, dar ajuns acolo mi-au spus ca nu era nevoie pentru achizitionarea de numere rosii.

Comment

Tipic romanesc. Astia cu birocratia lor, ne omoara.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google